به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، سرپرست کتابخانههای عمومی استان زنجان در دیدار با معاون تعلیم و تربیت سپاه انصارالمهدی(عج) استان، به فعالیت ۸۰ باب کتابخانه شهری و روستایی در استان اشاره کرد و افزود: کتابخانهها ظرفیت عظیمی برای فعالیت های فرهنگی دارند که زمینه مشارکت برای همه نهادهای فرهنگی در این زمینه وجود دارد.
ایرج صادقی بیان کرد: در حال حاضر کتابخانهها علاوه بر حفظ رسالت ذاتی و سنّتی خود در امر کتابداری، تبدیل به مرکز فرهنگی تأثیرگذار شدهاند.
وی مهمترین ویژگی کتابخانههای عمومی را ارائه خدمات به همه اقشار و گروهای سنّی عنوان کرد و افزود: در حال حاضر در تمامی کتابخانههای عمومی بخش کودک مستقل طراحی شده و علاوه بر این، جلسات، نشست ها و کارگاههای آموزشی در تمامی زمینهها در کتابخانهها در حال برگزاری است.
سرپرست کتابخانههای عمومی استان زنجان بسیج را ظرفیت بزرگی برای تعامل با کتابخانههای عمومی دانست و گفت: یکی از زمینههای همکاری با بسیج، استفاده از ظرفیت گروه های جهادی در راستای ترویج کتاب و کتابخوانی در مناطق محروم است و کتابخانههای عمومی استان آمادگی کامل برای همکاری در این زمینه را دارد.
در ادامه حجت الاسلام جعفری، معاون تعلیم و تربیت سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان ضمن تأکید بر اهمیت عنصر کتاب در آگاهسازی و تربیت نسل جدید بیان کرد: شبکه تربیتی صالحین از سال ۱۳۸۸ در سراسر کشور آغاز به کار کرد که در حال حاضر سه هزار حلقه تربیتی در سطح مساجد و پایگاههای بسیج استان فعال هستند.
وی در توضیح ساختار شبکه تربیتی استان اعلام کرد: سرگروه های حلقههای تربیتی تمامی ابعاد متربیان نظیر مسائل تحصیلی، خانوادگی، رفتاری و عقیدتی را پوشش داده و در نهایت تلاش دارند تا با رفتارسازی و ایجاد بینش و بصیرت صحیح در آنها، در مسیر تربیت جوان مؤمن انقلابی مد نظر رهبر معظم انقلاب گام بردارند.
حجتالاسلام جعفری با اشاره به تشکیل قرارگاهی متشکل از مجموعه سازمان ها و نهادهای فرهنگی استان برای همافزایی در فعالیتهای تربیتی و فرهنگی، ابراز امیدواری کرد که با همکاری اداره کل کتابخانههای عمومی استان شاهد رشد و تعالی معرفتی در کودکان و نوجوانان استان باشیم.
نظر شما