به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام سیدحسین موسوی در آئین اختتامیه پویش ملی کتابخوانی مثبت سه که همزمان با روز ملی جمعیت برگزار شد گفت: واقعیت هایی پیرامون فرزند آوری وجود دارد و متاسفانه جمعیت به سمت تک فرزندی رفته است که برگرفته از سبک زندگی اسلامی نیست.
نویسنده کتاب مثبت ۳ بیان کرد: در جهت تبیین فرزند آوری اقدام به سخنرانی هایی گسترده ای در جمع نخبگان مذهبی و دانشگاهی و مردم کردیم و اکثریت مردم این موضوع را به چالش می کشیدند و ما صبورانه به شبهات و سوالات پاسخ می دادیم.
وی تصریح کرد: در جهت تبیین موضوع فرزندآوری حتی در میان استان ها و جمع های گوناگون علما رفتیم و متاسفانه انتقادهایی را از برخی بزرگان شنیدیم و این صحبت ها تبدیل به کتاب شد، اینکه با ابزار کتاب وارد مساله ای مهم شویم سخت است به خصوص در این شرایطی که جامعه نمی پذیرد به سمت فرزندآوری برود و اهل کتاب هم نیست.
حجتالاسلام موسوی بیان کرد: کتابی که محصول یک هیئت مذهبی است، دومین کتاب پرفروش سال می شود، اگر مسیرتان به کتابفروشی های انقلاب می افتد متوجه خواهید شد با کتاب قدم بلند برداشتن سخت است.
وی خاطرنشان کرد: به همت دوستان و همراهان طرح گردش مالی کتاب مثبت سه، مبلغ 5 میلیارد و 500 میلیون تومان در چند ماه شد، این پویش بوی نفت نمی داد و هر کتابی حاشیه سودی داشت که این سود متوجه جوایز طرح شامل یک دستگاه آپارتمان و صد کارت هدیه یک میلیون تومانی شده است و بخشی نیز متوجه دبیرانی شد که در هر استان توانستند با نگاه حکمرانی مردمی این حماسه را رقم بزنند.
نویسنده کتاب مثبت ۳ اظهار داشت: در رابطه با آثار و فواید فرزند آوری 11 مورد در کتاب بیان شده است، یکی از فواید فرزندآوری این است که خانواده هایی که سمت چند فرزندی می ورند خانواده های قدرتمندی می شوند و از قدیم هر خانواده کم فرزند داشت ان را ضعیف قلمداد می کردند و این نگاه درستی بود.
وی گفت:دهه 60 نرخ باروری 6.4 دهم درصد بود و هر زن ایرانی به طور متوسط 6 و نیم فرزند میآورد و امروز نگران پیر شدن هستیم زیرا نرخ فرزندآوری به 1.6 دهم رسیده است، در حال حاضر زن و شوهر خانواده ای را تشکیل می دهند و دو فرزند هم نمی آورند و با این روند جمعیت ایران در آینده حفظ نمی شود. وی با قدردانی از دکتر بانکی پورفر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس بیان کرد: مجلس این قانون جامع جوانی جمعیت را تدوین و شورای نگهبان تصویب کرد و دولت سیزدهم اجرایی می کند.
حجتالاسلام موسوی عنوان کرد: این نگرانی وجود دارد، در دنیا نیز این گونه است که فرزند نماد قدرت برای خانواده و جامعه به شمار می رود و جامعه ای که جوان زیاد دارد قدرتمند است. متاسفانه با این وضعیت که جلو می رویم ایران پیر می شود و دشمنان برای پیری ایران دندان تیز کرده اند، در این چند ماه که پویش راه افتاد آنقدر ما را تهدید کردند به طور کلی رسانه های غربی و غیره به این موضوعات حمله می کنند.
نویسنده کتاب مثبت ۳ اظهار کرد: دشمن با جنگ نظامی نتواسنتند ما را از پای در بیاورند و 36 هزار شهید دانش آموز فدای اسلام و ایران شده است، دشمن با جنگ روانی و و رسانه ای و اقتصادی و ترکیبی نتوانستند موفق شوند اما برای پیر شدن ما دندان تیز کرده اند.
وی گفت: جمعیت شناسان براساس آمار متقن می گویند دو هه دیگر ایران دچار پیری می شود و دیگر جوانی نداریم از تمامیت عرضی ما دفاع کند و مدافع حرم باشد، دهه شصتی ها باید کار را تمام کنند، عمده جمعیت جوان را به این ها اختصاص داده اند و از دهه 70 به سمت تک فرزندی رفته اند.
حجتالاسلام موسوی عنوان کرد: ورود به دانشگاه برای دهه شصتی ها سخت بود و بازار کار به سختی ایجاد می شد و ما امروز برای جمعیت جوان نیاز به ظرفیت های لازم داریم و تنها 7 سال دیگر فرصت داریم و این دهه شصتی ها بازنشسته می شوند و نیروی کار کاسته می شود. برای 20 تا 30 سال آینده باید تلاش کرد همان طور که گذشتگان ایثار کردند.
حجتالاسلام موسوی خاطرنشان کرد: قبل از اینکه مجلس قانون جوانی جمعیت را تصویب کند هیأت یا مهدی اسلامشهر اعلام کرد سیاست های تشویقی دارد و خانواده های زیادی استقبال کردند و قرار شد تابستان 1400 فرزند خود را به دنیا بیاورند،. 190 نفر در طرح شرکت کردند و در تابستان و پاییز 1400 تعداد 30 فرزند متولد شد اینکه ما معتقدیم جریان حلقه میانی می تواند کارهای بزرگی انجام دهد همین است در این میان 9 فرزند که طبق میثاق در تابستان متولد شده بودند از جوایز نقدی وغیرنقدی بهره مند شدند.
مراسم اختتامیه و قرعهکشیجوایز پویشملیکتابخوانی مثبت۳ امروز جمعه ۳۰ اردیبهشت ماه در سینمافجر اسلامشهر برگزار شد.
نظر شما