به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از آران و بیدگل، احمد دانائی نیا در جلسه شورای اداری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کاشان گفت: اگر مردم آگاه شوند، میتوانند میراثبانان خوبی برای شهرشان باشند.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کاشان از رویکرد علمی و مشارکتی در دوره مدیریت جدید میراث فرهنگی کاشان سخن گفت و تأکید کرد: در این دوره تلاش می کنیم با حضور در محافل، انجمن ها و محله ها و بهره مندی از همه ظرفیت ها، مردم را از اهمیت و ضرورت پاسداشت میراث فرهنگی و تاریخی آگاه کنیم.
عضو هیات علمی گروه معماری و مرمت دانشگاه کاشان بر ضرورت همکاری و تعامل میان اداره میراث فرهنگی با جامعه دانشگاهی تأکید کرد و گفت: با تکیه بر ابزار علم در مدیریت پروژه ها، هزینه کمتری به جامعه تحمیل خواهد شد و طرح ها از ضمانت اجرایی لازم برخوردار خواهند بود.
دانائی نیا یادآور شد: بهره مندی از نظرات صاحبنظران و آحاد جامعه و تکیه بر مشارکت مردمی در همه ابعاد، زمینه تحقق اهداف و پروژه ها را فراهم می کند.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کاشان در ادامه با تأکید بر نقش طرح تفصیلی در ارتقاء هویت تاریخی شهر کاشان اذعان داشت: تفسیر و تبیین طرح تفصیلی متناسب با ضوابط طراحی در محدوده بافت تاریخی در زمره موضوعات و ضروریاتی است که همه دستگاه های مرتبط با مسائل شهری باید بدان توجه داشته باشند و در صورت غفلت از آن، زمینه تخریب بافت تاریخی فراهم خواهد شد.
دانائی نیا ادامه داد: مادامی که شهر صاحب اصالت باشد، صاحب هویت نیز خواهد بود و زیست پویا و زندهای در آن جریان خواهد داشت.
شهرستان کاشان بیش از دو هزار اثر ارزشمند تاریخی دارد که 335 اثر در فهرست آثار ملی و سه اثر آن، شامل یک اثر تاریخی و دو اثر میراث ناملموس تاریخی در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است.
نظر شما