به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «تقی حسام» امروز (دوشنبه ۱۶ خرداد) در نشست خبری اظهارکرد: برای اینکه دردی تسکین پیدا کند باید کمی صبر کنیم تا اثرات درمان را ببینیم. صف های طولانی در مقابل نانوایی ها دلایل مختلفی دارد که باید برای هرکدام راهکاری جداگانه پیدا کنیم.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان گفت: با اجرایی شدن طرح مردمی سازی یارانه ها در حوزه آرد و نان شاهد افزایش تقاضای خرید نان، فروش آرد توسط برخی نانوایی ها و برخی تخلفات دیگر در این زمینه هستیم. اختلاف قیمت آرد آزاد و دولتی انگیزه را برای انجام تخلفات افزایش می دهد.
وی افزود: برخی نانوایی ها نیز خودسرانه و بدون هماهنگی اقدام به تعطیلی واحد صنفی خود کرده بودند که با این واحدها حتما و به شدت برخورد خواهد شد. این واحدها مردم را از سهمیه آرد و نانی که داشتند در روزهای تعطیل محروم می کنند و بعضا آرد دولتی را نیز در بازار به صورت آزاد می فروشند.
حسام با اشاره به تشکیل ۴ هزار و ۷۰۰ پرونده در استان از ابتدای امسال تا پایان اردیبهشت گفت: در دو ماهه امسال ۵۷۶ فقره پرونده در حوزه آرد و نان در استان تشکیل شد و در ۴۸۱ مورد رای صادر شده است و متخلفان به پرداخت ۷ میلیارد و ۱۰۷ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند. این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته تعداد پرونده های ما در این زمینه ۱۳۶ فقره بود.
وی با اشاره به ابلاغیه اخیر در خصوص تعطیلی نانوایی های متخلف گفت: در استان از ۲۷ اردیبهشت این مصوبه ابلاغ شده و در این مدت ۳ واحد خبازی متخلف پلمب شد و ۵ فقره نیز نصب اطلاعیه و پارچه نوشته در واحد متخلف داشتیم.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان درباره نظارت و بازرسی از واحدهلی صنفی در بازار گفت: قبول داریم که نظارت های ما در روستاها کمتر است و از این پس تلاش می کنیم در روستاها نیز این نظارت ها را افزایش دهیم.
نظر شما