«علی باقرزاده» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهارکرد: امسال ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات گیاهان دارویی در این شهرستان جذب شد که این میزان تسهیلات برای گیاهان دارویی زیره، زعفران، گل محمدی، نعنا و باریجه است که برای ۲۵ نفر فرصت شغلی ایجاد خواهد کرد و تسهیلات پرداختی فرصت خوبی برای اشتغالزایی کشاورزان است.
مدیر جهاد کشاورزی شیروان عنوان کرد: این شهرستان دارای ۶۰۰ هکتار زعفران و ۱۶۱ هکتار گیاه دارویی زیره سبز، گل محمدی، گل گاو زبان، اسطوخودوس و باریجه است.
باقرزاده اضافه کرد: همچنین با پرونده های معرفی شده به بانک در این حوزه برای ۲۰۷ نفر فرصت شغلی ایجاد خواهد شد و این تسهیلات بلندمدت با سود کم، فرصت خوبی را جهت اشتغال کشاورزان، روستاییان و دامداران فراهم کرده و خود علاوه بر اشتغالزایی باعث افزایش تولید خواهد شد.
وی تصریح کرد: شهرستان شیروان ۴۰۰ هزار هکتار مساحت دارد که ۲۹۰ هزار هکتار آن به صورت منابع طبیعی تجدید شونده و ۱۱۰ هزار هکتار مستثنیات قانونی اشخاص شامل زمین های زراعی، باغ، جاده و محدوده روستاها و شهرهاست.
وی خاطرنشان کرد: سازمان جهاد کشاورزی در راستای حمایت از سرمایه گذاران بخش کشاورزی هر ساله اقدام به شناسایی و معرفی متقاضیان اجرای طرحهای کشاورزی به بانکها میکند.
مدیر جهاد کشاورزی شیروان با اشاره به تنوع در پرداخت تسهیلات، افزود: وجود این تنوع سبب شده که متقاضیان نسبت به دریافت این منابع خوب اعتباری، اقدام کنند.
باقرزاده افزود: قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری از سوی دولت در سال ۹۶ به صورت مستقل از روند موجود تسهیلاتی در بخشهای مختلف تصویب شد و وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی مجری اصلی اجرای آن است.
وی بیان کرد: روستاییان و کشاورزان شهرستان با پرداخت تسهیلات، استقبال خوبی داشته و در همان مکان زندگی خود اشتغالزایی برای خود و چندین نفر ایجاد کردند زیرا که ظرفیت ها و پتانسیل های شهرستان در این زمینه موجود است.
نظر شما