زباله سوز ساری بهمن۱۴۰۱به بهره برداری می رسد/پیوست زیست محیطی از ملزومات استقرار صنایع

کاویان پیوست زیست محیطی را از ملزومات استقرار صنایع در مازندران دانست و گفت: پروژه پتروشیمی میانکاله علاوه بررسی زیست محیطی از بعد اشتغال زایی برای مردم بومی منطقه نیز باید کار کارشناسی انجام شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «عطاالله کاویان» امروز(۱۸خرداد) در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین«محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه درمازندران ضمن گرامیداشت دهه کرامت و هفته محیط زیست،‌اظهار کرد: روز ولادت امام رضا(ع) به عنوان روز محیط بان در تقویم جمهوری اسلامی ایران درج شده و قدردان همراهی محیط بابنان برای حفظ محیط زیست استان هستیم.

 

سرپرست اداره کل محیط زیست مازندران به تنوع زیست محیطی استان مازندران اشاره و بیان کرد: این تنوع بسیار پیچیده که مسائل و چالش های مختلف را همراه دارد با همکاری محیط بابنان در دسترس مردم شریف استان مازندران و سایر گردشگران قرار دارد.

 

وی به فرموده رهبری مبنی براینکه هرجا محیط زیست از بین رفت اقتصاد و فرهنگ آن جامعه از بین می رود،‌تاکید کرد: تلاش داریم گام های مهم و اساسی برای حفظ این موهب الهی برداریم.

 

کاویان با بیان اینکه تلاش دولت سیزدهم این که پروژه های نیمه تمام دولت های پیشین به بهره برداری برسد، گفت: اخذ مجوز های زیست محیطی در اولویت ایجاد هرگونه پروژه ای است.

 

وی با بیان اینکه استان مازندران به صنایع و توسعه اشتغال نیاز مبرم دارد، افزود: تلاش داریم کمک کار رفع مشکلات زیست محیطی پروژه های عمرانی و اشتغال زایی باشیم.

 

کاویان به موضوع پسماند مازندران اشاره و بیان کرد: شهرهای مختلف استان از معضل زباله زنج می برند؛ متاسفانه شاهد دپوی زباله در مراکز جنگلی در مجاورت دریا و رودخانه ها هستیم که امید است با طی روند مطالعات پسماند محیط زیست شاهد ایجاد زباله سوزها و کارخانجات کمپوست در هشت منطقه استان باشیم.

 

وی با بیان اینکه زباله سوز ساری تا بهمن ماه ۱۴۰۱به بهره برداری می رسد،‌گفت: این زباله سوز، رفع معضل پسماند شهر فرح آباد، ساری و جویبار  را هدفگذاری دارد.

 

کاویان با اشاره به تنوع زیستی گیاهی و جانوری استان افزود:بخش قابل توجهی از تعارضات امروز به سبب تغییر کاربری اراضی است و مدیریت محیط زیست در بحث گیاهی و جانوری را سخت کرده است.

 

وی به حضور پلنگ در شهرستان قائم شهر و تلف شدن این گونه جانوری اشاره کرد و گفت: کمبود امکانات و تجهیزات و ازدحام جمعیت در محل حضور این حیوان منجر به تلف شدن این کونه جانوری شد.

 

کاویان از ایجاد سه کلینیک تخصصی در استان خبر داد و افزود: کلینیک سمسکنده ساری تقویت می شود و دو مرکز نیز در آمل و چالوس ایجاد می شود.

 

وی پیوست زیست محیطی را از ملزومات استقرار صنایع در مازندران دانست و اضافه کرد: بررسی استقرار واحد پتروشیمی در مازندران به محیط زیست استان تفویض اختیار نشد تصمیم گیرنده برای اعطای مجوز سازمان محیط زیست کشور است.

 

کاویان با بیان اینکه اگر پتروشیمی میانکاله ایجاد شود همانند پتروشیمی ماهشهر زمینه اشتغال جوانان استان را فراهم نیاورد باید فکری برای این مهم کرد، گفت: سازمان محیط زیست تا کنون مخالفتی برای ایجاد پتروشیمی میانکاله اعلام نکرد.

 

کد خبر 1183711

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha