به گزارش خبرگزاری شبستان: محمود جباروند در نشست خبری پنجمین همایش بهاره چشم پزشکی ایران گفت: این همایش به همت انجمن چشم پزشکی ایران و با همکاری همکاران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه علوم پزشکی ایران از ۲۵ تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ در مرکز همایشهای رازی برگزار میشود.
رئیس انجمن چشم پزشکی ایران افزود: گرانی تجهیزات پزشکی از جمله مشکلاتی است که همکاران ما را تحت فشار قرار می دهد و گران شدن سرسام آور این تجهیزات و محدودیتهای مالی برای جایگزینی آنها ما را در آینده نزدیک در ارائه خدمات تشخیصی و درمانی برای بیماران تحت فشار قرار خواهد داد و چارهای نیست جز اینکه از وسایلی که در حال حاضر داریم استفاده کنیم.
وی افزود: هزینهای که برای بیمارستان و مراکز و کلینیکها در سال ۱۴۰۱ به دلیل افزایش حقوق کارمندان و افزایش هزینههای مصرفی تحمیل شده، خیلی سنگین است و برای پرداخت حقوق پرسنل و تهیه وسایل چشم پزشکی مراکز به مشکل خورده اند.
وی با تاکید بر اینکه بیش از ۹۰ درصد مردم از خدمات چشم پزشکی تحت پوشش بیمههای تکمیلی استفاده میکنند، خاطر نشان کرد: چالشی که داریم و بیمهها آن را به ما تحمیل کردند همیشه ۴ تا ۵ ماه بعد از سال جدید قراردادهای قبلی را ادامه میدهند که این باعث میشود تغییر تعرفهها ۴ تا ۵ ماه به ضرر مراکز چشم پزشکی باشد که با همان تعرفه سال قبل محاسبه شود و این ظلم بزرگی است که بایستی به اول سال جدید برگردد.
جباروند گفت: دومین مسئله این است که بیمهها نسبت به پرداخت حق العمل مراکز چشم پزشکی کوتاهی میکنند و این بایستی حل شود و اگر نیاز به کمک دولت است حتماً این کار را انجام دهند چون بایستی سیاستها را تغییر دهند تا نیاز بیماران را تأمین کنند.
رئیس انجمن چشم پزشکی ایران افزود: بدهی بیمهها باعث شده مراکز چشم پزشکی با تنگنای مالی روبرو شوند و اگر این روش ادامه پیدا کند و تعهدات بیمهها در پرداختها طولانیتر شود، قطعاً مراکز چشم پزشکی چارهای جز تعدیل نیرو ندارند و یا اینکه خدمات را به صورت آزاد ارائه دهند که این به ضرر مردم خواهد بود و مراکز دیگر توان مالی برای ادامه کار با این روند را ندارند.
نظر شما