پدیده ریزگردها به عنوان یک واقعیت انکارناپذیر، نیازمند مدیریت است

به گفته یافتیان، ایران در منطقه ای با اقلیم خشک قرار دارد و کاهش بارندگی و گرم شدن کره زمین، پدیده ریزگردها را به یک واقعیت انکار ناپذیر تبدیل کرده و به نوعی انتقام طبیعت از انسان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، مدیرکل محیط زیست استان زنجان امروز در نشست خبری با خبرنگاران که در منطقه حفاظت شده سهرین برگزار شد، با گرامیداشت یاد دو شهید محیط بان اظهار کرد: مشکلات موجود در حوزه محیط زیست ریشه فرهنگی دارد و مدارس فرصت مناسبی برای آموزش کودکان در حوزه زیست محیطی با حضور روانشناسان است.

 


محمدرضا یافتیان با اشاره به روز جهانی محیط زیست در 15 خرداد هر سال گفت: نگهداری از محیط زست و تحویل آن به نسل آینده وظیفه تک تک ماست.

 


وی بر ضرورت استفاده از ابزارها برای حفاظت از محیط زیست تاکید کرد و گفت: در آموزه های دینی و ادیان مختلف به موضوع امانت تاکید شده و محیط زیست نیز امانتی در دست ما است که باید در حفظ و نگهداری آن کوشا بود.

 


یافتیان به دریافت مجوز از محیط زیست توسط 1500 واحد تولیدی برای فعالیت اشاره و خاطرنشان کرد: وقتی واحد تولیدی راه اندازی می شود آلودگی های محیط زیستی توسط سازمان محیط زیست مورد بررسی قرار می گیرد.

 


وی ادامه داد: پالایش های آن لاین از شرکت سرب و روی انجام می شود؛ همچنین در شهرک صنعتی روی زنجان نیز نظارتهای زیست محیطی انجام می شود و پسماندهای روی در این منطقه دپو می شود. این پسماندها یک ثروت ملی محسوب می شود و از درآمد آن برای توسعه استان و به نفع مردم هزینه خواهد شد.

 


این مسئول به موضوع رکود در آموزش های زیست محیطی در مدارس به دلیل تعطیلی مدارس براثر کرونا اشاره کرد و گفت: آموزش در این حوزه به جد دنبال خواهد شد. 55 درصد پست های بلاتصدی در محیط زیست استان زنجان داریم که در صورت فراهم شدن زمینه جذب نیرو بسیاری از مشکلات حل می شود.

 


به گفته مدیرکل محیط زیست استان زنجان ادامه داد: امسال سه دستگاه پهباد برای مهار آتش در اختیار مجموعه قرار می گیرد. 

 


وی در خصوص پدیده ریزگردها گفت: ایران در منطقه ای با اقلیم خشک قرار دارد و کاهش بارندگی و گرم شدن کره زمین، ریزگردها را به یک واقعیت انکار ناپذیر تبدیل کرده و به نوعی انتقام طبیعت از انسان است.

 


مدیرکل محیط زیست استان زنجان تصریح کرد: در زنجان آلودگی از ریزگردهای در ابعاد 2 تا 10 میکرون را شاهد هستیم و برخورد علمی با این موضوع به مدیریت بحران منجر می شود.

کد خبر 1184142

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha