به گزارش خبرنگار اندیشه خبرگزاری شبستان همزمان با برگزاری نشست خبری همایش انجمن علمی مطالعات صلح ماندانا تیشه یار، رئیس هیئت مدیره انجمن مطالعات صلح با اشاره به سابقه تشکیل این انجمن گفت: انجمن علمی مطالعات صلح در سال ۱۳۹۴ موفق به دریافت مجوز از سوی وزارت علوم تحقیقات و آموزش پزشکی شد که پس از صرف ۷ سال به ترویج گفتمان صلح پرداخت.
وی افزود: در این مدت همایش های بسیاری برگزار شد که امسال برای نخستین بار در این همایش در سطح بین المللی برگزار می شود که به صلح آفرینی در هزاره سوم ظرفیت ها و چالش های آن می پردازد.اساتیدی که به عنوان بنیانگذار انجمن مطالعات صلح پا بر این عرصه گذاشتند از بزرگان علمی و پژوهشی کشور محسوب میشوند و در سال۱۴۰۰ این انجمن بر اساس آمار وزارت علوم تحقیقات و آموزش پزشکی به عنوان انجمن رتبه الف شناخته شد .
تیشه یار تصریح کرد: همایش امسال با مشارکت و حمایت کمیته صلح و دین پژوهی انجمن مطالعات صلح و با هماهنگی کمیته های علمی و پژوهشی علوم و فنون دانشگاه اسلامی، انجمن ایرانی مطالعات ایرانی، مرکز پژوهش ادیان جهان، دانشگاه مازندران، دانشگاه علامه طباطبایی، سازمان فرهنگ و ارتباطات خانه اندیشمندان اسلامی و چندین نهاد دیگر برگزار می شود.
وی افزود: همچنین اساتید اندیشمندان و پژوهشگران هشت کشور جهان از جمله افغانستان، کانادا ، هندوستان و... اعلام آمادگی کردند تا پیرامون نقش ادیان در صلح آفرینی به بحث و گفتگو نشسته و از نظرات هم بهره مند شوند گفتنی است اساتید عضو شورا از مذاهب و ادیان مختلف از جمله پارسیان هند، سنی، مسیحیت ارتدوکس و مسیحیت کاتولیک تشکیلشدهاند.
شایان ذکر است؛ اعضای شورای علمی همایش استادانی از ایران و دیگر کشورها به شرح زیر هستند: دکتر مقصود فراستخواه، دکتر محمدمهدی مجاهدی، دکتر نعمت الله فاضلی، دکتر علی اکبر علیخانی؛ استاد محمدرضا مصطفی پور، دکتر عبدالامیر نبوی، دکتر خسرو قبادی؛ دکتر حسن سلامی، دکتر علی اکبر ضیایی، دکتر محمد منصورنژاد از ایران و پروفسور النا کنوره، پروفسور بالادوارا کوندا، پروفسور گریگوری رایشبرگ، دکتر سید فرید العطاس، دکتر حاجه ساجه، دکتر شرناز کاما، دکتر رافائل مائوریللو، دکتر فکرت بیردیسلی، استاد طارق نبی از دیگر کشورها حضور دارند.
نظر شما