انجام عمل موفقیت آمیز و نادر مغز در حالت بیداری در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج

برای نخستین بار عمل جراحی موفقیت آمیز و نادر مغز در حالت بیداری در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج توسط تیم پزشکی در استان کهگیلویه و بویراحمد انجام گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، بهنام نیاز که مسئولیت هماهنگی تیم انجام عمل جراحی در بیمارستان شهید بهشتی را برعهده داشت، اظهار کرد: برای نخستین بار این نوع عمل جراحی که بصورت بسیار محدود فقط در شهرهای بزرگی نظیر تهران، شیراز با شرایط خاصی انجام می گرفت برای نخستین بار توسط تیم پزشکی در  استان کهگیلویه و بویراحمد انجام گرفت.

 

رئیس بیمارستان شهید بهشتی یاسوج افزود: طی یک ماه گذشته حدود ۵۰۰ عمل در بیمارستان شهید بهشتی انجام شده که از نظر کمیت و کیفیت کاملا بی سابقه بوده است.

 

وی افزود: با توجه به اینکه بخش سنگ شکن این بیمارستان، توانایی خوبی برای ارائه خدمت به هم استانی های عزیز دارد و یکی از قوی ترین مراکز سنگ شکن و تنها مرکز ارجاعی بیماران نوزاد و کودکان برای عمل سنگ شکن در جنوب کشور است.

 

مصطفی حریفی هم گفت: به دلیل نیاز دانش و تبحر بالا در تیم جراحی مغز و بیهوشی، این روش فقط در تعداد محدودی از مراکز دانشگاهی کشور انجام می‌شود.

 

جراح مغز واعصاب بیمارستان شهید بهشتی گفت: به دلیل نیاز دانش و تبحر بالا در تیم جراحی مغز و بیهوشی، این روش فقط در تعداد محدودی از مراکز دانشگاهی کشور انجام می‌شود.
 

 

این عمل جراحی بر روی یک مرد بیمار حدودا ۴۰ ساله مبتلا به تومور مغزی انجام شد که نتیجه این عمل جراحی که زمان عمل جراحی آن حدودا ۶ ساعت نیم طول کشید و خوشبختانه این عمل جراحی موفقیت آمیز بود.

 

مصطفی حریفی جراح و متخصص مغز و اعصاب افزود: ‏جراحی مغز در حین بیداری که اصطلاح علمی آن‏”Awake craniotomy” هست، در تاریخ جراحی مغز، روشی شناخته شده است، ولی با توجه به پیشرفت روش های بیهوشی و نورومانیتورینگ های حین عمل طی سال های اخیر مجددا برای انواع خاصی از تومورها که در مناطق حساس مغز قرار دارند مورد توجه و استفاده قرار گرفته است.

 

وی گفت: انجام این روش جراحی نیازمند دانش و تبحر در هر دو حیطه جراحی مغز و بیهوشی و همکاری بالا و هماهنگ این دو می باشد که همین امر باعث شده، استفاده از این روش محدود به مراکز دانشگاهی اندکی در تهران، شیراز باشد.

کد خبر 1188733

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha