به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، مدیران شرکتهای دانشبنیان مشکلات و مسائل خود را مطرح و بیان کردند سرمایه وزارت علوم برای حمایت قابل توجه نیست و همچنین در سالی که به نام تولید دانشبنیان نامگذاری شده باید از شرکتها حمایت شود و نباید در مسیر آنها سنگاندازی کرد.
همچنین در این نشست بر ضرورت راهاندازی نمایشگاهی برای عرضه محصولات تأکید شد و از نمایندگان مجلس خواستار توجه به مشارکت صنایع بزرگ، تخصیص منابع توافق شده و استفاده از ظرفیت شرکتهای توانمند استان شدند.
مهدی خالقی مدیرکل امور مجلس و ذی نفعان صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در این نشست گفت: ما در صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری به ۹۵ درصد شرکت های دانش بنیان استان ایلام خدمات تسهیلات، ضمانتنامه و توانمندسازی و سرمایه گذاری ارائه کرده ایم همچنین با هدف تقویت صندوق پژوهش و فناوری استان، تسهیلات متعددی به صندوق استان ارائه و تخصیص داده است و ضمانتنامه این صندوق ها در دستگاه های اجرایی و بانک ها طبق قانون جهش تولید دانش بنیان، پذیرفته شده است.
وی تصریح کرد: از مجموع شرکت های دانش بنیان استان ۴۵ درصد مدیران ارشد این شرکت ها بانوان، فعال هستند.
خالقی یادآور شد: مجلس طی 22 ماه و با تلاش فراوان قانون جهش تولید دانش بنیان را تصویب کرد و قانون مترقی و عالی است و در این قانون مطالبات شرکتها جزو اولویت پرداخت و قراردادهای صندوق نوآوری لازمالاجرا بوده و برای نخستین بار است که در زمان تشکیل کارگاه قانونگذار اجازه واگذاری زمین را داده و شرکتهای دانشبنیان مانند شرکتهای حقوقی، فنی و مهندسی در ساختمانها دفتر بگیرند.
پس از بحث و گفتوگوهای صورت گرفته رئیس و سخنگوی فراکسیون زنان مجلس از آنها خواستند مباحثی که مطرح کردند را به صورت مکتوب ارائه کنند تا برای رفع مشکلات آنها تلاش شود
نظر شما