به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، دکتر محمدصادق خیاطیان در این نشست ضمن ابراز خرسندی از حضور در استان سیستان و بلوچستان، گفت: بنده از سالها پیش به واسطه مسئولیت در وزارت علوم با این استان آشنا بودم و امروز نیز بیش از پیش با ظرفیتهای استان در حوزههای علمی، فناوری و نخبگانی آشنا شدم.
رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ادامه داد: تا پیش از این، فضای ارتباط دولت با دانشگاه و نخبگان در مرکز بررسیهای استراتژیک وجود نداشت اما در دولت سیزدهم برقراری ارتباط ساختارمند بین دانشگاه و شبکه نخبگانی با دولت به عنوان یکی از ماموریتهای مهم از سوی آیتالله رئیسی به مرکز بررسیها سپرده شد. در این راستا نیازمند حمایت و کمک نخبگان و ارائه پیشنهادها و راهکارهای اجرایی از سوی دانشگاهها هستیم تا بتوانیم این ظرفیت را فعالتر کرده و یک ارتباط کارآمد و اثربخش بین دانشگاه و دولت برقرار کنیم.
در این جلسه دکتر غلامرضا رضایی، رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان در سخنانی با اشاره به ضرورت حضور پررنگ دانشگاهیان در جهاد تبیین گفت: دانشگاهیان اهمیت ویژهای برای نظام دارند و این انتظار میرود که اساتید در این شرایط سخت، در کلاسهای درس خود شرایط را برای دانشجویان تبیین کنند.
وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم حضور و نقش دانشگاهیان در قوه مجریه پررنگ بوده است، اظهار کرد: اساتید و اعضای هیات علمی در یکسال اخیر در جلسات متعدد استانداری و بخشهای مختلف استان حضور موثر داشتند و امیدواریم این حضور پررنگتر شود.
در ادامه این نشست هماندیشی اعضای هیات علمی دانشگاههای سیستان و بلوچستان درباره ضرورت توجه به منابع آب و جلوگیری از هدررفت آن، اهمیت توسعه فناوریهای پایدار منابع آبی غیر متعارف، عدم توسعه انرژیهای نو در استان سیستان و بلوچستان، ضرورت توجه به موضوع ریزگردها، تغییر اقلیم، چالشهای توسعه اقتصادی استان، مشکلات اجتماعی کودکان کار و حاشیهنشینی در استان، چالشهای بخش معدن استان، چالشهای توسعه راههای استان و نیز چالشهای بخش کشاورزی نظرات و پیشنهادات خود را مطرح و راهکارهای خود را برای رفع این چالشها عنوان کردند.
نشست هماندیشی رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری با اعضای هیات علمی دانشگاههای استان سیستان و بلوچستان، به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
کد خبر 1191225
نظر شما