گلایه از عدم کنترل روان ‌آب ها در نقاط مرزی سربیشه و نهبندان

نخعی از هدررفت وراناب‌ها در نقاط مرزی گلایه کرد و کنترل این آب ها را ضروری دانست و گفت: در مناطق مرزی برای چاه‌های کشاورزی اجازه برداشت بیشتر آب به مردم نمی‌دهیم اما آن طرف مرز در کشور همسایه، همین آب را برای کشاورزی استفاده می‌کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «مصطفی نخعی» عصر امروز (۱۱ تیر) در جلسه جمع بندی سفر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی به خراسان جنوبی در فرمانداری نهبندان اظهار کرد: حدود 35 هزار کیلومتر مربع وسعت دو شهرستان نهبندان و سربیشه با جمعیت صدهزار نفر است اما پراکندگی جمعیت مشکلاتی را برای دو شهرستان به وجود آورده است. 

 

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه پرداختن به محرومیت زدایی از افتخارات مجلس یازدهم است، افزود: اعتبارات امسال و سال قبل که برای محرومیت زدایی در کشور تعریف شد از نکات برجسته مجلس یازدهم است. 

 

وی حضور مسئولان در مناطق محروم را نشان انجام فعالیت‌های جهادی توصیف کرد و گفت: نائب رئیس مجلس در سفر به نهبندان و سربیشه، به صورت تلفنی برخی از مشکلات این دو شهرستان را با وزار و معاونین آنها مطرح و پیگیری‌های لازم برای جذب اعتبارات لازم را انجام داد.

 

نخعی به ظرفیت ویژه دو شهرستان نهبندان و سربیشه یعنی معادن اشاره کرد که در دولت های مختلف به این مهم کمتر پرداخته شده است، ادامه داد: معادن نتوانسته اند در خدمت اشتغال و رفاه مردم این دو شهرستان قرار گیرند.

 

وی بر دو بانده شدن جاده بیرجند- نهبندان، ماهیرود و زابل به سمت نهبندان تاکید کرد و گفت: آب چالش جدی برای شهرستان های نهبندان و سربیشه است، بسیاری از مجتمع های آبرسانی نیازمند تخصیص اعتبار ویژه برای رفع تنش آبی برای قرار گرفتن در مدار بهره برداری هستند. 

 

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در خانه ملت با اظهار شرمندگی از اینکه بیشتر تماس‌های تلفنی‌اش مربوط به مشکل آب روستاها است، تصریح کرد: برخی از مجتمع های آبرسانی نیازمند ردیف اعتباری ملی هستند. 

 

وی از هدررفت وراناب‌ها در نقاط مرزی گلایه کرد و کنترل این رواناب‌ها را ضروری دانست و یادآور شد: در مناطق مرزی برای چاه‌های کشاورزی اجازه برداشت بیشتر آب به مردم نمی‌دهیم اما آن طرف مرز در کشور همسایه، همین آب را برای کشاورزی استفاده می‌کنند.

 

نخعی تکمیل پروژه فاضلاب سربیشه را نیازمند نگاه ویژه مجلس شورای اسلامی برای تخصیص اعتبار ذکر کرد و ادامه داد: در نهبندان حداقل ۵۰۰ کیلومتر راه روستایی آسفالت آن نیاز به روکش دارد. 

 

وی خاطرنشان کرد: قانون فرزندآوری مشکلات جدی را برای نهبندان و سربیشه به وجود آورده است چون نرخ فرزندـوری در این دو شهرستان بالای ۲.۵ است و کشیده شدن این موضوع به آزمون های استخدامی جالب نیست. 


 

کد خبر 1192001

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha