بررسی مشکلات سهامداران بزرگترین واحد تولیدی الیاف شرق کشور

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی با حضور در جمع تعدادی از سهامداران قدیمی کارخانه تولید الیاف و اسفنج شیروان، به مشکلات سهامداران بزرگترین واحد تولیدی الیاف شرق کشور رسیدگی و دستورات لازم را صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ حجت الاسلام والمسلمین «رضا براتی زاده» رئیس کل دادگستری خراسان شمالی در سفر به شهرستان شیروان، پای درد دل تعدادی از سهامداران قدیمی کارخانه تولید الیاف و اسفنج شیروان نشست و دستورهایی به منظور بررسی مشکلات مطروحه صادر کرد.

 

وی با اشاره به تعطیلی این واحد تولیدی که به عنوان بزرگترین واحد تولیدی شرق کشور هم اکنون تعطیلی چندین ساله را تجربه می کند، اظهار کرد: این وضعیت علاوه بر تهدید اشتغال مستقیم تعداد قابل توجهی نیروی انسانی آماده به کار، ورود دستگاه قضایی و متعاقبا تشکیل پرونده و پیگیری مطالبات کارگران از طریق مرجع قضایی را در پی داشت.

 

 مقام عالی قضایی در خراسان شمالی بیان کرد: هر چند بخشی از مطالبات کارگران و سهامداران از طریق صدور حکم فروش لوازم و تجهیزات کارخانه پرداخت شده ولی بخش دیگری از مشکلات از جمله پرداخت سهام مورد ادعای سهامداران، همچنان لاینحل باقی مانده و مستلزم پیگیری های بسیار جدی است تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

 

حجت الاسلام براتی زاده تصریح کرد: تا این لحظه هیچ دادخواستی از طرف افراد ذی نفع و سهامداران جهت پیگیری این موضوع در مرجع قضایی مطرح نشده و بدیهی است تا زمان طرح ادعا از طریق مسیرهای قانونی، دستگاه قضایی قادر به ورود به این مسأله نیست.

 

وی با اشاره به برگزاری نشست اختصاصی با نمایندگان سهامداران معترض و مدیران قضایی شیروان در این خصوص تصریح کرد: برای حل و فصل مشکلات گفته شده، شعبه  ویژه ای به همین منظور پیش بینی شده که متعاقبا به محض طرح دعوا از ناحیه افراد ذینفع، مراتب با فوریت رسیدگی خواهد شد و امیدواریم چنانچه حقی از کسی تضییع شده باشد با صدور و اجرای احکام قضایی، وضعیت فعلی ساماندهی شود.

 

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی با اشاره به ایرادات متعدد در نحوه واگذاری این کارخانه به بخش خصوصی و ترک فعل و قصور و تقصیر های احتمالی صورت گرفته که شرایط بسیار بغرنج فعلی را رقم زده است؛ گفت: بر اساس اعلام اغلب سهامداران، در ماجرای واگذاری این کارخانه، مالکان و صاحبان جدید این واحد تولیدی که از عدم صرفه اقتصادی و نداشتن توجیهات منطقی در تداوم فعالیت آن گله مند بودند، با توجه به تقسیمات کشوری و تشکیل استان خراسان شمالی و موقعیت جغرافیایی اراضی تحت تملک و نهایتا ارزشمند شدن زمین ها، تغییر کاربری این زمین 14 هکتاری و خرید و فروش زمین ها و انجام ساخت و سازهای جدید سودآور را  در دستور کار قرار دادند.

 

گفتنی است؛ کارخانه الیاف و اسفنج شیروان  در سال ۱۳۴۳ تاسیس شد و سالیان درازی بود که تحت عنوان الیاف خراسان فعالیت می‌کرد و متاسفانه به دلایل عدیده از جمله عدم مدیریت و عدم اعمال نظارت های قانونی، از ۲۵ سال پیش در سراشیبی سقوط افتاد و نهایتا تعطیل شد.

 

 

کد خبر 1194874

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha