به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان؛ «محمدکاظم امیدیان» در نشست با خبرنگاران با اشاره به اجرای ۲۳ عنوان برنامه در گرامیداشت هفته تامین اجتماعی در استان سمنان گفت: این برنامه ها بصورت مشترک با اداره کل تامین اجتماعی استان و با محوریت تبیین سیاستهای کلان تامین اجتماعی که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است برنامه ریزی و انجام خواهد شد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان سمنان به تقارن هفته تامین اجتماعی با دهه امامت و ولایت اشاره داشت و افزود: سعی شده است که در برنامه های پیش بینی شده در سالجاری از ظرفیتهای اجرایی بنیاد غدیر استان نیز در افزایش کمی و کیفی برنامه ها استفاده شود.
وی برگزاری نشست خبری، برپایی ایستگاه های سلامت، اجرای فعالیتهای فرهنگی و اطلاع رسانی را از جمله برنامه های در نظر گرفته شده برای هفته تامین اجتماعی که از ۲۰ لغایت۲۶ تیرماه سالجاری می باشد، عنوان کرد.
امیدیان بهره برداری از طرحهای توسعه خدمات بیمارستان شفای سمنان را یکی از برنامههای هفته تامین اجتماعی در استان سمنان اعلام کردوافزود: بهره برداری از واحد استیرلیزاسیون بیمارستان شفا با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال، بهره برداری از دستگاه سونوگرافی رنگی پرتابل با اعتبار ۹ میلیارد و ۸۱۰ میلیون ریال و همچنین بهره برداری از دستگاه نوار عضله و عصب با اعتبار یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال در زمره بخشهای این طرح توسعه محسوب میشود.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان سمنان برپایی ایستگاههای سلامت به خصوص با محوریت مناطق محروم را یکی دیگر از برنامههای این هفته برشمردوافزود: اجرای فعالیتهای فرهنگی و اطلاع رسانی نیز در این هفته برنامهریزی شده است.
وی تعداد کل جمعیت تحت پوشش تأمین اجتماعی استان سمنان را ۵۱۹ هزار نفر ذکر کردو افزود: ۷۴ درصد کل جمعیت استان را شامل میشود.
امیدیان با بیان اینکه در سال قبل و در استان سمنان ۱۲۸ هزار بیمه شده اجباری، ۴۴ هزار بیمه شده خاص، دو هزار و ۵۰۰ بیمه شده توافقی و یک هزار و ۳۰۷ نفر از بیمه بیکاری استفاده میکنند گفت: یک هزار و ۸۰۷ نفر از اتباع خارجی هم در استان سمنان تحت پوشش تأمین اجتماعی بودند.
به گفته مدیر درمان تأمین اجتماعی استان سمنان در مجموع ۸۷ هزار و ۴۵۹ مستمری بگیر و ۴۴ هزار و ۶۵ پرونده مستمری در تأمین اجتماعی استان سمنان پرداخت میشود.
وی با بیان اینکه تعداد کل بازنشستگان مستمری بگیر تأمین اجتماعی استان سمنان در سال قبل ۲۹ هزار و ۴۷۸ نفر بودکه پرونده مستمری ۳ هزار و ۱۰۶ نفر برقرار شد، اضافه کرد: یک هزار و ۹۰۲ مورد از کار افتادگی نیز در سال گذشته بررسی و مستمری ۶۶ پرونده برقرار شد.
امیدیان بیان کرد: در سال گذشته ۲۷۴ مورد هزینه سفر بیمار، یک هزار و ۲۲۴ مورد کمک هزینه ازدواج، ۳ هزار و ۶۸۶ مورد کمک هزینه بارداری، ۱۴ هزار و ۲۵۳ مورد اروتز و پروتز، ۹۵۴ مورد کمک هزینه دفن و کفن، ۲۵ هزار و۸۹مورد غرامت ایام بیماری، ۱۳ مورد نقص عضو و ۶۰۸ مورد حادثه از کار و ۱۳ هزار و ۹۳۰ لیست اینترنتی از سوی تأمین اجتماعی پرداخت شده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان سمنان درخصوص ارائه خدمات درمانی، گفت: ۳۵ هزار و ۶۳۳ مورد پرونده بیماران بستری در مجموعه درمانگاه تأمین اجتماعی استان سمنان طی سال قبل بوده است همچنین ۱۵۳ هزار و ۷۰۱ مورد استفاده از خدمات تصویر برداری و سه میلیون و ۲۱۰ هزار و ۹۸۲ مورد نفر، مراجعه سرپایی به مراکز درمانی تأمین اجتماعی استان طی سال ۱۴۰۰ بوده است.
وی افزود: در سال گذشته ۳۲۰ هزار و ۹۱۴ مورد نسخه آزمایشگاه، ۸۵۵ هزار و ۹۳۱ مورد نسخه دارویی، ۱۱ هزار و ۹۲۶ مورد فیزیوتراپی و شش هزار و ۸۴۲ مراجعه بیماران کرونایی در درمانگاههای تأمین اجتماعی استان به ثبت رسیده است.
امیدیان با بیان اینکه یک میلیون و ۱۰۹ هزار و ۹۲ مورد مراجعه ویزیت بیماران در درمانگاههای تأمین اجتماعی استان طی سال ۱۴۰۰ ثبت شده است، گفت: در سال گذشته شاهد ارائه ۲۵ هزار و ۵۵۱ مورد ارائه خدمات دیالیز به بیماران استان بودیم.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان سمنان تعداد کل نسخههای الکترونیکی سال ۱۴۰۰ در درمانگاههای تأمین اجتماعی استان سمنان را یک میلیون و ۴۵۲ هزار مورد دانست و گفت: ۷۳ درصد نسخههای کل استان در سال قبل به صورت الکترونیکی بوده است همچنین ۹۴ درصد از کل نسخههای مطبهای پزشکان به صورت الکترونیکی صورت گرفته است.
وی درخصوص کمیسیون پزشکی تأمین اجتماعی استان سمنان نیز، بیان کرد: در سال گذشته ۵۰ جلسه کمیسیون پزشکی تشکل و ۴۴۵ مورد، بررسی شده است که ماحصل این بررسیها صدور ۴۰۸ مورد رأی بوده است.
امیدیان با بیان اینکه تأمین اجتماعی با مراکز درمانی و تشخیصی نیز طرف قرار داد است، گفت: ۹۳ داروخانه، ۱۶۷ مرکز، ۸۱ پا را کلینیک، ۹ بیمارستان و هشت مرکز دیالیز در سراسر استان در زمره این اماکن محسوب میشود.
وی همچنین بااشاره اینکه هزینه بیمه شدگان تأمین اجتماعی استان سمنان که به مراکز طرف قرار داد طی سال گذشته در بخش سرپایی یک هزار و ۴۳۳ میلیارد ریال و در بخش بستری یک هزار و ۷۱۴ میلیارد ریال بوده است، اظهارداشت: مجموع این هزینهها سه هزار و ۱۴۸ میلیارد ریال بوده است که سرانه هر بیمار به ریال شش میلیون و ۲۸۷ هزار ریال بوده است.
امیدیان به نقش و جایگاه مهم سازمان تامین اجتماعی در تحقق مفهوم عدالت اجتماعی اشاره و بیان داشت: تبیین و تشریح خدمات و دستاوردهای سازمان به فراخور و سطح بندی جامعه مخاطب، موجب افزایش اعتماد بیمه شدگان به این نهاد خدمت رسان خواهد شد.
وی درخصوص اقدامات اخیر سازمان در گسترش پوشش بیمه ای اقشار مختلف اظهار داشت: کلیدواژه موفقیت و رشد جایگاه اجتماعی سازمان، افزایش تعامل با مخاطبان و شرکای اجتماعی اعم از بیمه شدگان، کارفرمایان، بازنشستگان و مستمری بگیران است.
وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به رایزنیهای تامین اجتماعی استان با دانشگاه های علوم پزشکی سمنان و شاهرود برای استفاده از پزشکان متخصص این دانشگاهها اظهار کرد: این رایزنیها صورت گرفته و اگر به نتیجه نرسد از طریق انعقاد قرارداد با استانهای همجوار که از نیروی متخصص بالایی برخوردارند این کمبودها مرتفع خواهد شد.
امیدیان از نشست مشترک با مسئولان تامین اجتماعی برخی استانهای همجوار و از جمله مازندران و تهران خبر داد و افزود: استان مازندران بیش از 200 پزشک متخصص فعال در تامین اجتماعی دارد در همین ارتباط قراردادهایی بین دو اداره کل منعقد شده تا چنانچه از مسیر دانشگاه های علوم پزشکی استان به نتیجه نرسیم بتوانیم از توان تخصصی این استان ها بهره مند شویم.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان سمنان با اشاره به اقبال کمتر پزشکان متخصص به فعالیت در مراکز وابسته به تامین اجتماعی گفت: تفاوت بالای بین تعرفههای بخش خصوصی و دولتی مهمترین عامل اقبال کمتر به فعالیت در مراکز دولتی است و باید برای رفع این مشکل چاره جویی صورت گیرد.
وی از آمادگی برای جذب نیروهای متخصص در اداره کل درمان تامین اجتماعی استان خبر داد و گفت: متاسفانه تامین اجتماعی نه تنها در استان که در سطح ملی به دلیل تفاوت تعرفه ها در جذب نیروی متخصص با چالش مواجه است.
امیدیان افزود: درمان تامین اجتماعی آمادگی دارد تا برای جبران نیروی متخصص از توان تخصصی استان های همجوار، نیروهای متخصص داخل استان و یا از پزشکان سمنانی مقیم تهران استفاده کند.
نظر شما