«مهدی اسلام خواه» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهارداشت: بهار امسال بیش از هزار و 700 مورد بازرسی از کارگاه های استان انجام شده که منجر به معرفی 16 کارگاه شد که 9 مورد مربوط به کارگاه های ساختمانی به دلیل عدم رعایت آیین نامه های ایمنی در فعالیت های ساختمانی و عمرانی و هفت مورد مربوط به عدم پرداخت حقوق و مزایای کارگران است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی افزود: این بازدیدها به منظور نظارت بر اجرای درست قوانین و جلوگیری از تضییع حق کارگران انجام شده تا محیط ایمن برای کار ایجاد شود.
اسلامخواه خاطرنشان کرد: کارگاههای ساختمانی یکی از پر مخاطره ترین کارگاههاست و بیشترین و شدیدترین حوادث نیز در این کارگاه ها اتفاق می افتد از این رو بازرسی از این کارگاه ها اهمیت ویژه ای دارد.
وی افزود: کارفرمایانی که در اجرای مقررات قانون کار و آییننامههای حفاظت فنی و ایمنی کوتاهی داشته باشند، اخطار دریافت می کنند تا برای رفع نقص اقدام کنند اما برخی به علت بیتوجهی به آن و پس از گذشت مدت مقرر به مراجع قضایی معرفی شدند.
اسلامخواه اظهارداشت: امسال سه هزار و 500 نفر ساعت، دوره آموزش ایمنی برای کارگران و کارفرمایان و مسئولان ایمنی کارگاهها با همکاری انجمنهای صنفی شرکتهای خدماتی، پیمانکاران عمرانی و مسئولان ایمنی کمیتههای حفاظت فنی و بهداشتکار برگزار شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی افزود: امسال 174 کمیته حفاظت فنی و بهداشتکار متشکل از نمایندگان کارگران، کارفرمایان و مسئولان ایمنی در سطح کارگاههای استان تشکیلشده است.
نظر شما