به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «کاظم پورنصیری» شامگاه یکشنبه(۲ مرداد) در گفتوگوی خبری ضمن تبریک هفته ملی مهارت اظهار داشت: مهمترین شاخص برای توزیع اعتبارات سفر رئیسجمهور تعداد کارگاههای آموزشی است که در هر استان دایر است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان گیلان با بیان اینکه در کشورمان چهار هزار و ۵۰۰ کارگاه آموزشی وجود دارد تصریح کرد: سهم استان گیلان از این کارگاههای آموزشی حدود سه درصد یعنی ۱۵۰ کارگاه آموزشی است.
پور نصیری با تاکید بر اینکه از ۲ هزار میلیارد تومانی که برای کارگاههای آموزشی کشور در نظر گرفته شده، ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای گیلان پیشبینی شده است اذعان کرد: از این اعتبارات برای تکمیل مرکز آموزشی شفت، آموزشگاههای آزاد و تجهیز ۲۲ مرکز آموزشی استان گیلان استفاده میشود.
وی در پاسخ به این پرسش که مهارتهای آموزش داده شده در گیلان چقدر متناسب با ظرفیتهای موجود آن است اضافه کرد: طرح تکاپو و طرح توسعه کسب و کار چند سالی است که در گیلان به راه افتاده و بر مبنای آن هشت رشته اشتغالزا مشخص شده که این رشتهها مشمول تعداد بسیار زیادی از حرفههای فنی و حرفهای هستند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای گیلان با تاکید بر اینکه تاکنون ۴۵ درصد از آموزشهای این نهاد بر اساس طرح تکاپو عملیاتی شده است خاطرنشان کرد: اولویتهای طرح تکاپو بر اساس آمایش سرزمینی، نیازهای شهرستانی و سند توسعه مهارتی تدوین شده است.
نظر شما