۴۰۰ ویژه برنامه دهه امر به معروف در کردستان برگزار می‌شود/تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در ۱۸۵ مسجد

الله‌مرادی گفت: ۴۰۰ برنامه ویژه دهه امر به معروف و نهی از منکر در استان کردستان با رویکرد فرهنگی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، محمود الله‌مرادی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان ظهر پنج‌شنبه، ششم تیرماه در جمع خبرنگاران رسانه‌های استان با تسلیت ایام محرم الحرام اظهار کرد: ۴۰۰ برنامه ویژه دهه امر به معروف و نهی از منکر در سطح استان کردستان برگزار می‌شود و صد در صد برنامه‌های این ایام با رویکرد فرهنگی اجرا خواهند شد.

 

 

وی با بیان اینکه احیای جایگاه امر به معروف و نهی از منکر و سپردن آن به دست مردم هدف اصلی این برنامه‌هاست، بیان کرد: امر‌به‌معروف و نهی‌از‌منکر نه تنها یک کار سلبی و مچ‌گیری نیست بلکه انجام یک تکلیف و وظیفه الهی است که باید این امر را بتوانیم برای مردم تبیین و نهادینه کنیم.

 

 

الله مرادی با اشاره به اینکه براساس آیات وروایات امران به معروف و ناهیان از منکر از رستگارانند، افزود: براین اساس همگان باید امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه تبلیغ کنیم و در این راستا رسانه‌ها به عنوان بازوان قدرتمند ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر می‌توانند هم مروج، هم منتقد و هم مطالبه‌گر باشند.

 

 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان با تأکید بر اینکه کار رسانه مطالبه‌گری است، اعلام کرد: مطالبه‌گری زمانی صحیح و بجاست که یک کارشناس با تشخیص درست از نادرست بتواند مطلب را مطرح و پیگیر آن باشد لذا رسانه‌ها باید صداقت، امنیت و حفظ حرمت فرد را در مطالبه گری خود مورد توجه قرار دهند.

 

 

وی با اشاره به اینکه نامه‌ها و دستورالعمل‌های اجرایی ویژه برنامه‌های دهه اول ماه محرم برای ۷۰۰ سازمان، نهاد و دستگاه اجرایی استان ارسال شده است، افزود: علاوه بر برنامه‌های ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در هریک از دستگاه‌های اجرایی استان نیز برای این ایام ویژه‌برنامه‌هایی پیش‌بینی شده است.

 

 

الله مرادی به برنامه‌های تدوین شده برای این ایام پرداخت و عنوان کرد: مهم‌ترین برنامه‌ در این ایام قدم برداشتن برای بررسی مشکلات ادارات، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان کردستان، دیدار با امامان جمعه، حضور در نماز جمعه، همایش مساجد، تجلیل از برترین‌های امر به معروف و نهی از منکر، حضور کارشناسان ستاد در برنامه‌های صدا و سیما و چندین برنامه دیگر بوده است.

 

 

وی از تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در سطح ۱۸۵ مسجد استان خبر داد و گفت: در شوراهای مساجد معضلات محلات احصا شده و برای رفع آن وارائه راهکار در شورای مساجد اقدام خواهد شد.

 

 

الله‌مرادی افزود: دهه اول ماه محرم یا دهه امر به معروف و نههی از منکر فرصت مناسبی برای پیگیر مطالبات مردم از مسئولان، مسئولان از مردم و مردم از جامعه خواهد بود.

 

 

وی به برگزاری دوره‌‌های آموزشی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان اشاره کرد و گفت: دوره‌های آموزشی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر به صورت آنلاین برای داوطلبان برگزار می‌شود و در پایان دوره گواهینامه قانونی از سوی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر صادر خواهد شد.

 

 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان یادآور شد: امروز بی‌حجابی جزو دستورکار غربی‌هاست و می‌خواهند کلمات، مادر، خانواده و زن را در ایران به لجن بکشند.

 

 

وی تصریح کرد: ستاد اضافه بر قانون توقعی از جامعه ندارد و اجاز نمی‌دهد عفت و پاکدامنی افراد بویژه بانوان زیر سوال برود.

کد خبر 1200616

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha