به گزارش خبرگزاری شبستان، ضياء مجيد الصائغ، رئیس بخش مذکور در مصاحبه با شبکه جهانی الکفیل عنوان داشت: اقدامات پایانی این پروژه حیاتی و مهم که یکی از پروژه های خدماتی داخل حرم مطهر به شمار می رود، شامل آینه کاری سقف با شیشه های رنگی است.
وی گفت: این اقدامات همچنین شامل سنگفرش کف و دیوارها با قطعات مرمر و اجرای اشکال و نقش و نگارها و تزئینات مرمری بود که بر روی دیوارهای سرداب ترسیم شده است. همچنین بخشی از آنها به عنوان مکان قرارگیری قرآن و کتب ادعیه و زیارتنامه و مهر مورد استفاده قرار گرفت.
الصائغ گفت: بخش فوقانی سرداب در حد فاصل میان دیوار و سقف با کتیبه قرآنی مزین شد که از همه طرف احاطه و بر روی آن کتیبه با خط ثلث و به قلم استاد خوشنویسی احمد ناجی آیات قرآن نوشته شده است.
وی اظهار داشت: سرداب به سیستم سرمایشی پیشرفته ای مجهز شده که به شکل فنی و حرفه ای به سیستم اصلی آستان قدس عباسی متصل است. همچنین به سیستمهای تهویه، روشنایی، برق، هشدار و حریق، کنترل و صوتی مجهز است.
الصائغ گفت: پایان اقدامات افزودن این فضا و نیز افزودن فضای بیشتر به سرداب امام حسین (علیه السلام) در کاهش ازدحام در صحن حرم حضرت ابوالفضل عباس (علیه السلام) و ایجاد فضای مناسب برای بانوان جهت انجام زیارت و اعمال عبادی سهیم خواهد بود.
قابل ذکر است، این پروژه که در قسمت پایین صحن حرم مطهر حضرت ابوالفضل العباس (علیه السلام) و مشخصاً در ضلع شمالی آن در محدوده بین باب الامام موسی کاظم و باب علی الهادی (علیهما السلام) است در زمره اقداماتی قرار می گیرد که حرم مطهر برای ارائه بهترین خدمات به زائران به اجرای آن اهتمام می ورزد. این پروژه توسط شرکت پیمانکاری عراقی ارض القدس و زیر نظر مستقیم بخش پروژه های مهندسی حرم مطهر عباسی و با سرمایه گذاری دیوان اوقاف شیعیان اجرا می شود.
نظر شما