به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، «ستار هدایت خواه» شب گذشته ( ۱۵ مرداد ماه) در مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان که به همت هیئت مذهبی جوانان حسینی و با همکاری ستاد نماز جمعه یاسوج در مصلی امام خمینی(ره) یاسوج برگزار شد، اظهار کرد: از شرایط اصلی «بصیرت» این است که بدانیم و بفهمیم در هر شرایطی چه کاری باید انجام دهیم.
دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن تاکید بر اینکه باید در عرصه «جهاد تبیین» حضور پیدا کنیم، گفت: در میدان جهاد باید وظایف، لوازم و شرایط آن را بشناسیم و به موقع عمل کنیم.
وی چهار بعد «جهاد تبیین» را یادآور شد و ادامه داد: تواصی به حق، تواصی به سبک، پاسخ به شبهات و رفع آنها، برخورد صحیح با جریان تحریف، شایعهپراکنی و پاسخ به آن و امیدآفرینی را از جمله این ابعاد دانست که باید مدنظر قرار گیرد.
هدایت خواه پنجمین بعد «جهاد تبیین» را امر به معروف و نهی از منکر و از مصادیق جهاد دانست که گاهی تحت عنوان «مطالبه گری» نیز از آن یاد می شود.
دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: حضرت امیرالمومنین، امام علی علیه السلام در وصیت نامه خود به فرزندان و همه آحاد افراد جامعه را به جهاد وصیت می کند که یکی از آنها جهاد اموال، جهاد با جان در عرصه میدان نبرد، جهاد با زبان که امر به معروف و نهی از منکر است دعوت می کند.
وی با اشاره به اینکه امام (ع) ایمان را دارای چهار رکن می داند که صبر، یقین، عدل و جهاد از ارکان ایمان هستند، یادآور شد: امام علی علیه السلام اینها را چهار ستون ایمان می داند و می فرماید.
هدایت خواه به چهار شعبه جهاد اشاره کرد و گفت: امر به معروف و نهی از منکر، صادق بودن در جایگاه ها و موضع ها در عرصه حق و دوری و تبری جستن از فاسقین است.
این فعال فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر جایگاه بالایی دارد، اظهار کرد: در وصیت امام حسین علیه السلام به محمد حنفیه، امام مهم ترین هدف خود را امر به معروف و نهی از منکر معرفی می کند.
وی بالاترین معروف را ولایت، حکومت الهی و عدل دانست و تصریح کرد:بدترین و زشت ترین منکر حکومت ناصالح است.
هدایت خواه با بیان اینکه باید نگاه به امر به معروف و نهی از منکر وسیع تر باشد، ادامه داد: مصادیق بارز امر به معروف در فساد، توهین به مردم، نادیده گرفتن ارزش ها و .... است.
دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: همه مردم بر یکدیگر، مردم بر مسئولان و مسئولان بر مردم وظایفی دارند و باید نظارت و مطالبه گری در اولویت قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: مهم ترین و نخستین درس عاشورا امر به معروف و نهی از منکر است که متاسفانه توجهی به آن صورت نمی گیرد.
هدایت خواه به علت ترک امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: نخستین دلیل این است که ما به عنوان شیعه و جامعه اسلامی اهمیت، آثار و پیامدهای امیدآفرین این فرایض و آثار سوء آن را به خوبی درک نکرده و به آنها توجهی نداشتیم.
دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن تاکید بر اینکه باید جایگاه رفیع این فریضه را باور کنیم و بدانیم شریفترین فریضه امر به معروف و نهی از منکر است، افزود: مراحل قلبی، زبانی و عملی را سه مرحله امر به معروف و نهی از منکر است.
وی خاطرنشان کرد: حیات جریان باطل در سایه باطل در جامعه است و امنیت، آسایش و آرامش نیز در سایه امر به معروف و نهی از منکر میسر می شود.
هدایت خواه با اشاره به اینکه کسب و کار در سایه امر به معروف حلال می شود، گفت: ارزش ها نیز در سایه امر به معروف و نهی از منکر زنده خواهند شد.
این فعال فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه عدالت با امر به معروف اجرایی میشود و باید اهمیت این فریضه را درک کنیم و به دیگران نیز آموزش دهیم، اظهار کرد: ترس دومین دلیل و طمع نیز دلیل اجرا نشدن امر به معروف و نهی از منکر است.
وی یادآور شد: کسانی که واجب الهی امر به معروف و نهی از منکر را ترک کردند مشمول عذاب الهی قرار می گیرد.
هدایت خواه افزود: امر به معروف و نهی از منکر ضد آزادی نیست، بلکه این فرائض موانع رشد جامعه را برمیدارد و تامین کننده آزادی برای افراد و جامعه است.
دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: این فرایض شرایط، آداب و احکامی دارد و عدم آشنایی با شیوه های صحیح امر به معروف و نهی از منکر باعث می شود که این دو فریضه در جامعه به خوبی اجرا نشود.
نظر شما