۱۴ مورد مشکوک به وبا در جنوب کرمان شناسایی شدند

دادخدا صادقی گفت: تاکنون ۱۴ مورد مشکوک به وبا در جنوب کرمان مشاهده شده است که از این تعداد ۱۰ مورد در شهرستان رودبار جنوب و ۴ مورد در شهرستان کهنوج مشاهده شده اند که بلافاصله مورد آزمایش قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، امروز ۱۸ مردادماه نشست خبری معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت برگزار شد.

 

«دادخدا صادقی» در نشست خبری با اصحاب رسانه جنوب کرمان، با اشاره به مشاهده موارد ابتلا به وبا در جنوب کرمان، گفت: موارد ابتلا به بیماری وبا در جنوب کرمان از اتباع افغانی هستند.

 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به این که تاکنون ۱۴ مورد مشکوک به وبا در منطقه مشاهده شده است، بیان کرد: از این تعداد ۱۰ مورد در شهرستان رودبار جنوب و ۴ مورد در شهرستان کهنوج مشاهده شده اند که بلافاصله مورد آزمایش قرار گرفتند.

 

وی ابراز کرد: از این تعداد موارد قطعی ابتلا به وبا در بیمارستان های سیدالشهدای رودبار جنوب و ۱۲ فروردین کهنوج مداوا شدند.

 

صادقی افزود: از این تعداد ۶ نفر در شهرستان رودبار جنوب و ۲ نفر در شهرستان کهنوج قرنطینه شده اند.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت یادآور شد: نمونه افراد مشکوک به بیماری وبا طی ۲ مرحله در آزمایشگاه شهرستان های رودبار جنوب و کهنوج آزمایش شده و در صورت نیاز در آزمایشگاه مرجع وزارت بهداشت مجددا مورد بررسی قرار می گیرند.

 

وی خاطرنشان کرد: بیماران مبتلا به وبا در کمترین زمان ممکن توسط نیروهای بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت شناسایی شده اند.

 

صادقی ادامه داد: نیروهای بهداشت در شهرستان های رودبارجنوب و کهنوج بلافاصله پس از اطلاع از حضور اتباع بیگانه آزمایشات تشخیصی را انجام داده و مورد مثبت به وبا را شناسایی کردند.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت عنوان کرد: عدم شناسایی به موقع موارد ابتلا به وبا می توانست با انتقال این بیماری، سلامت مردم منطقه را به خطر اندازند که خوشبختانه به موقع این موارد توسط همکاران ما شناسایی شدند.

 

وی با اشاره به تشکیل شورای سلامت در شهرستان های جنوبی استان کرمان به ویژه در شهرستان های درگیر بیماری وبا، اظهار کرد: با تشکیل شورای سلامت در شهرستان های رودبار جنوب و کهنوج مشاهده این موارد اطلاع رسانی شد.

 

صادقی آب و غذای آلوده  را از راه های اصلی انتقال بیماری وبا برشمرد و افزود: اطلاع رسانی های لازم در این زمینه از طریق مراکز بهداشتی، اداره آب و فاضلاب، شورای سلامت استان کرمان و شهرستان های جنوبی انجام شده است.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بیان کرد: بیش از ۹۴ درصد مردم ۶ شهرستان جنوبی استان کرمان ( جیرفت، عنبرآباد، کهنوج، منوجان، فاریاب و قلعه گنج) و ۷۵ درصد مردم شهرستان رودبارجنوب به شبکه آب لوله کشی دسترسی دارند.

 

وی تصریح کرد: عمده مشکل شبکه آب لوله کشی منطقه جنوب کرمان فرسودگی سیستم لوله کشی و شکستگی های سیستم لوله کشی است.

 

صادقی ابراز کرد: نبود مستمر آب در سیستم لوله کشی در برخی از مناطق جنوب کرمان یکی از مشکلات است و ۲۵ درصد مردم شهرستان رودبارجنوب فاقد آب شرب با کیفیت هستند که در مناطق محروم این شهرستان زندگی می کنند.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از تلاش استانداری کرمان، سپاه، بسیج، اداره آب و فاضلاب و دانشگاه علوم پزشکی برای برقراری شبکه آب لوله کشی در تمامی مناطق شهرستان رودبارجنوب خبر داد و افزود: عملیات کلر زنی به اداره آبفا و مردم انجام شده تا در مناطقی که آب با تانکر توزیع می گردد، آبی با کیفیت به مردم ارائه شود.

 

وی در خاتمه عنوان کرد: با پیگیری های دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، آب فاضلاب، هلال احمر، سپاه و بسیج خانوارهای فاقد سیستم لوله کشی اب در رودبارجنوب آبرسانی با تانکر یا آب معدنی توزیع می شود.

کد خبر 1204105

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha