زنان حاضر در کربلا پیام رسان عاشورا بودند

حجت الاسلام فرازی نیا گفت: رمز ماندگاری نهضت عاشورا؛ مشیت الهی، حق‌طلبی قیام امام حسین (ع)، اهتمام امامان معصوم به نگه‌داشتن یاد امام حسین (ع) و نقش‌آفرینی زنان پس از حادثه عاشورا است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «عباس فرازی نیا» امروز چهارشنبه (۱۹ مرداد) در ویژه‌برنامه رهروان زینبی که در سالن ورزشی آرامش محله پنجتن مشهد بیان کرد: قیام عاشورا دو مرحله دارد؛ قیام و شهادت است که رهبری آن را امام حسین (ع) بر عهده داشتند و قیام و اسارت با رهبری حضرت زینب (س) صورت گرفت.


مشاور تولیت آستان قدس رضوی در ادامه به گفتگوی امام حسین (ع) و محمد بن حنفیه در زمان ترک مدینه اشاره کرد و افزود: امام حسین (ع) در پاسخ سؤالات برادرشان پیرامون قیام و حضور زنان در کاروان گفتند؛ من به وظیفه‌ام عمل می‌کنم، حجت خدا هستم و جدم رسول خدا (ص) فرمودند؛ خارج شو خدا می‌خواهد شما در خون خودتان غلطان ببیند زیرا این خون دین را ماندگار می‌کند و حضور زنان، هدف از این قیام را، به جهانیان پیام‌رسانی خواهند کرد.


وی با اشاره به اینکه رسالت سیدالشهدا با پیام‌رسانی حضرت زینب(س) کامل شد، افزود: حضرت زینب (س) هم‌طراز با امام حسین (ع) در ماجرای کربلا نقش‌آفرینی می‌کند. همچنین  استدلال، منطق حماسه، ایثار، احساس و عاطفه از جمله عناصر و ویژگی‌های کاروان امام حسین(ع) است.


حجت الاسلام فرازی نیا بابیان اینکه زنان در نهضت عاشورا با محوریت حضرت زینب (س) حضور پیدا کردند تا پیام‌رسان عاشورا باشند، اظهار داشت: 84 زن و کودک در کنار امام حسین (ع) ویارانشان بودند، بانوان کاروان حسینی ضمن تقویت روحیه سربازان جبهه حق، از تحریف عاشورا جلوگیری کردند.

وی با اشاره به نقش‌آفرینی زنان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: ایران اسلامی بانوان تاریخ‌ساز و شجاعی دارد به‌عنوان نمونه؛ خانم دباغ و دخترشان است که در زندان پهلوی تحت بدترین شکنجه‌ها قرار گرفتند، بانوی دیگری از خطه کردستان به نام ناهید فاتحی‌کرجو معروف به سمیه کردستان که تا پای جان از آرمان‌های خود که نشر اندیشه‌های امام خمینی (ره) بود کوتاه نیامد و در پایان به شهادت رسید.

مشاور تولیت آستان قدس رضوی ادب و پذیرش مسئولیت را ویژگی دیگر زنان عاشورایی بیان کرد و افزود: رمز ماندگاری نهضت عاشورا؛ مشیت الهی، حق‌طلبی قیام امام حسین (ع)، اهتمام امامان معصوم (علیهم‌السلام) به نگه‌داشتن یاد امام حسین (ع) و نقش‌آفرینی زنان پس از حادثه عاشورا است.

انتهای پیام/

کد خبر 1204461

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha