به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان؛ «سید محمد حسینی نژاد» درنشست مدیران صنعت آب و برق استان سمنان با خبرنگاران گفت: شرکت توزیع برق استان سمنان امسال در هفته دولت تعداد ۴۷ پروژه در قالب ۶ محور با اعتباری بالغ بر ۴۸۸ میلیارد و ۲۰۱ میلیون ریال را آماده افتتاح و بهرهبرداری کرده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان بیان کرد: ۱۵ پروژه توسعه و احداث شبکههای توزیع برق با اعتبار ۱۳۴ میلیارد و ۷۵۸میلیون ریال، دو پروژه هوشمند سازی شبکه و تجهیزات الکتریکی با مبلغ ۲۰ میلیارد و ۶۸۶میلیون ریال، ۱۶ پروژه اصلاح و بهینه سازی شبکه های توزیع برق با اعتبار ۱۶۱ میلیارد و ۲۷۲ میلیون ریال، هشت پروژه در قالب تامین برق متقاضیان جدید شهری و روستایی با مبلغ ۷۴ میلیارد و ۳۹ میلیون ریال و شش پروژه در راستای افزایش قابلیت اطمینان شبکه با اعتبار ۹۷ میلیارد و ۴۴۶ میلیون ریال به عنوان پروژه های قابل افتتاح این شرکت به شمار می روند.
وی افزود: احداث ۹۴ کیلومتر شبکه هوایی و زمینی، نصب ۱۷۰ ایستگاه توزیع برق با ظرفیت ۲۸ مگاولت آمپر، جذب هشت هزار و ۵۳۵ مشترک جدید، تامین برق یک روستا، نصب یک هزار و ۱۱۹ دستگاه سرچراغ روشنایی معابر و دایر نمودن ۳۴ انشعاب برق چاه آب کشاورزی، از جمله اقدامات این شرکت از شهریور سال قبل تا به حال به شمار می رود که ۱۴۵ میلیارد تومان صرف اجرای این اقدامات شده است.
حسینی نژاد به ارائه سه خدمت رایگان همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: از دوم تا هشتم شهریور ماه سال ۱۴۰۱، مشترکان برق خانگی تک فاز استان می توانند از طریق سامانه «برق من»، سه خدمت «تغییر مکان داخلی لوازم اندازه گیری»، «تغییر مالکیت انشعاب تک فاز » و «آزمایش لوازم اندازه گیری انشعاب تک فاز » را به صورت الکترونیکی اخذ نمایند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان با عنوان این که طرح بهارستان از سوی شرکت توانیر به شرکت های توزیع برق ابلاغ شده تا در یک فرآیند پنج ساله شبکه برق روستاها را بهسازی کنند یادآور شد: در سال جاری اصلاح و بهسازی و توسعه شبکه ۹۳ روستا در سطح استان به مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال پیش بینی و تصویب شده که تاکنون نسبت به بهینه سازی شبکه ۱۲ روستا اقدام شده است.
وی به موضوع رمز ارزها بهعنوان یک پدیده جدید طی دو سال اخیر اشاره کرد و گفت: ۲۲۹ مرکز رمز ارز غیرمجاز در استان سمنان شناسایی شد که طی آن تعداد ۴ هزار و ۲۷۰ واحد دستگاه جمعآوری شد.
حسینی نژاد خاطرنشان کرد: ۶۰ مرکز رمز ارز مجاز مجهز به کنتورهای رؤیت پذیر و کنترلپذیر در سطح استان سمنان وجود دارد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق برق استان درخصوص واگذاری سامانه برق خورشیدی قابل حمل به شماری از عشایر استان، گفت: به منظور تامین برق عشایر کوچنده، از اواخر سال ۹۹ تاکنون، ۵۶۰ دستگاه تحویل و طبق برنامه ۲۰۰ دستگاه دیگر در برنامه تحویل تا پایان امسال قرار دارد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان اضافه کرد: پرداخت ۱۰درصد هزینه نصب سامانههای خورشیدی بر عهده مشترکان و ۹۰ درصد باقیمانده بر عهده وزارت نیرو با هماهنگی سازمان عشایری است.
وی ، موضوع همکاری بخشهای مختلف مصرف را تشریح کرده و یادآور شد: تعداد ۶ هزار و ۱۶۱ تفاهم نامه همکاری با مشترکان صنعتی، تجاری، کشاورزی، اداری، سی ان جی و دیزل ژنراتور، برای گذر از پیک بار تابستان امسال منعقد شده است.
حسینی نژاد تصریح کرد: مجموع نیروگاه های تولید پراکنده متصل به شبکه توزیع برق در سطح استان شامل گازسوز، برق آبی و خورشیدی با قدرت حدود ۱۲ مگاوات و مجموع انرژی تولیدی آنها در سال ۳۲ هزار و ۶۰۷ مگاوات ساعت برآورد می شود.
نظر شما