به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «شهره شاهرودی» امروز سه شنبه (8 شهریور) در تور خبری اصحاب رسانه ویژه بازدید از مرکز اوزژانس اجتماعی استان بیان کرد: در سال ۸۷ اورژانس احتماعی فعالیت خود را آغاز کرد و استان ما یکی از استان های پیشگام در حوزه های طرح های پیشگیری از آسیب های اجتماعی بوده است و در حال حاضر به ۷ آسیب اولویت دار اجتماعی پاسخ می دهد.
معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی با بیان اینکه اورژانس اجتماعی در چهار بخش به گروههای مختلف جامعه ارائه خدمات می دهد؛ گفت: این خط به صورت ۲۴ ساعته خدمات کاملا رایگان ارائه می دهند و فقط دریافت کننده پیام ها و اعلام نیازهای مردم نیست، در موارد ضروری با تیم های سیار به محل مد نظر مراجعه می کنند البته باز هم برای پیگیری و ادامه فرایند به مشاورین ما ارجاع داده می شوند.
وی اظهار داشت: اورژانس اجتماعی در ۲۰ شهرستان استان فعالیت دارد و در ۳ شهرستان به صورت غیر رسمی فعالیت خود را به صورت غیر رسمی آغاز کرده است.
شاهرودی بیان کرد: یکی از فعالیت های اورژانس اجتماعی ارائه طرح و فعالیت ها در مناطق پرخطر برای آگاه سازی است تا بتواند موارد را شناسایی و مرتبط با سیستم های حمایتی مداخله در بحران و یا ۱۲۳ و ... ارجاع دهد.
وی بیان کرد: در سال گذشته، اورژانس اجتماعی در خراسان رضوی، بیش از ۲۰ هزار و ۳۵۴ تماس داشته است که ۵۴ درصد این تماسها متعلق به شهرستان مشهد بوده است. امسال و تا پایان مرداد ماه نیز، ۹ هزار ۷۰۹ تماس با این مرکز برقرار شده است که ۳۰ درصد آن مربوط به مشهد است.
معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی ادامه داد: بیشترین تماسهای انجام شده با اورژانس اجتماعی خراسان رضوی، مربوط به کودکآزاری بوده است که نیمی از آن مربوط به مشهد و بقیه به شهرستانهای مختلف استان اختصاص داشته است.
وی تصریح کرد: بعد از کودک آزاری، بیشترین تماس با مراکز ما مربوط به موضوع خودکشی بوده است؛ به طوری که فقط در نیمه نخست سال جاری ۱۱۶۹ تماس در سراسر استان و ۵۶۹ تماس در مشهد با مراکز اورژانس اجتماعی برقرار شده است که در موضوع خودکشی درخواست کمک داشته اند.
شاهرودی ادامه داد: همسرآزاری، مشکلات مربوط به زنان آسیب دیده اجتماعی، اختلافات حاد خانوادگی، سالمندآزاری و معلول آزاری نیز در ردههای بعدی تماسهای مهم اورژانس اجتماعی قرار دارند.
وی در ارتباط با فعالیت تیمهای مداخله در بحران اورژانس اجتماعی متذکر شد: هدف ابتدایی اعزام تیمهای مداخله در بحران، کاهش تنش و مدیریت مشکل پیش آمده است و کارشناسان موظفند براساس پروتکل ابلاغی سازمان بهزیستی کشور عمل کنند.
انتهای پیام/
نظر شما