به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «مهدی فرجامی فرد» امروز (۹ شهریور) در نشست خبری به ظرفیت های شهرستان در حوزه های مختلف اشاره کرد و گفت: بازارچه مرزی میل ۷۳، همجواری با افغانستان، کارخانه سیمان باقران، رتبه دوم تولید زرشک، رتبه دوم تولید گوشت سفید، شهرک گلخانه ای فعال، گشتارگاه دام وطیور، ۴۰ معدن با ذخیره ۴۱۰ تن، فرش قهستان، قلعه های تاریخی و روستاهای گردشگری بخشی کوچکی از ظرفیت ها و پتانسیل های این شهرستان تاریخی است.
فرماندار شهرستان درمیان به مهمترین اقدامات دولت ایران قوی در این شهرستان اشاره کرد و گفت: در هفته دولت ۱۱۰ پروژه عمرانی با اعتبار بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان افتتاح و کلنگ زنی شده است.
وی با بیان اینکه شعار دولت ایران قوی بر مبنای مردمی بودن است، ادامه داد: در همین راستا دیدار با خانواده شهدا، برپایی ۱۷ میز خدمت، ۷۲ ملاقات مردمی و بازید از ۹۶ روستا انجام شده است.
فرجامی فرد به مرمت ۶۸ رشته قنات و اجرای ۴۴۷ هکتار آبیاری کم فشار در یکساله اخیر اشاره کرد و افزود: اجرای طرح هادی در ۱۲ روستا، اجرای ۱۰۰ هزار مترمربع آسفالت معابر در ۲۴ روستا و صدور ۴۲۰ سند روستایی و شهری از دیگر اقدامات صورت گرفته است.
فرماندار درمیان از حل مشکل اراضی موسوم به لچکی در حاشیه شهر اسدیه خبر داد و خاطرنشان کرد: این اراضی بعد از ۱۷ سال که با مشکل مواجه بود اکنون آماده واگذاری است.
وی با اشاره به تأمین زمین مسکن ملی در تمام شهرهای درمیان، تصریح کرد: همچنین در این مدت ۲۹ هزار مترمکعب آبرسانی به عشایر، اجرای ۲۳ چمن مصنوعی، اجرای ۳۲ پروژه مخابراتی، تسطیح هزار و ۵۰۰ کیلومتر ایل راه عشایر و ۲۹ کیلومتر آسفالت جاده روستایی انجام شده است.
فرجامی فرد با بیان اینکه ۳۴ روستا در شهرستان درمیان با تانکر آبرسانی می شود، عنوان کرد: امسال ۳۸ میلیارد تومان برای آبرسانی به درمیان اختصاص یافته است.
فرماندار درمیان با اشاره به اینکه پروژه آبرسانی به چهار روستای این شهرستان به زودی افتتاح خواهد شد، عنوان کرد: جشن پایان آبرسانی به روستاهای درمیان با همکاری قرارگاه شهید ناصری در هفته دولت سال آینده برگزار می شود.
وی بیان کرد: در آستانه مهرماه و آغاز سال تحصیلی، ۳۳ کلاس درس با هزینه کرد ۳۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان آماده افتتاح است و ۱۶ کلاس درس نیز در حال ساخت است.
فرجامی فرد با اشاره به اینکه جاده بیرجند به درمیان یکی از دغدغه های مردم این شهرستان است، افزود: مجوز کمیسیون ماده ۲۳ برای این جاده اخذ شده و در جدول یک قانون بودجه قرار گرفته است.
فرماندار درمیان بر معرفی ظرفیت های تاریخی و گردشگری این شهرستان تأکید کرد و گفت: همچنین برای بازگشایی بازارچه مرزی میل ۷۳ که از سال ۹۳ به صورت یکطرفه از سوی افغانستان تعطیل شد در حال پیگیری هستیم البته نیازمند دیپلماسی قوی و موافقت کشور افغانستان است.
وی عنوان کرد: دستگاه های کارخانه قند قهستان به روزرسانی و مجوز تولید شکر نیز صادر شده است و مهرماه امسال مجدد این کارخانه راه اندازی خواهد شد.
نظر شما