به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از انزلی، «علی اکبر صفایی» امروز(چهارشنبه،۲۳ شهریور) در آیین افتتاح ۶ پروژه عمرانی در بندرانزلی با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم در نگاه کلان و در سطح بین المللی جهت ارتباط با کشورهای همسایه گفت: بر این اساس و با تلاشهایی که در حوزه دریایی و تجاری کشور با کشورهای حاشیه خزر به ویژه روسیه برقرار شد، امروز شاهد رشد ۲۷۷ درصدی ترانزیت کالاهای غیرنفتی در بندرانزلی هستیم که بسیار قابل توجه است.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور با اشاره به رشد صددرصدی ترانزیت کالاهای نفتی در بندرانزلی اظهارکرد: رشد تزانزیت از طریق بنادر شمالی ما بندرانزلی، امیر آباد و نوشهر، 177 درصد است و این نشان دهنده رونق بسیار خوب است.
وی با بیان اینکه هماکنون هفت فروند کشتی در بندرانزلی پهلوگیری کرده و هفت فروند در لنگرگاه است افزود: همچنین چهار کشتی نیز در مسیر است تا در بندرانزلی عملیات تخلیه و بارگیری را انجام دهد.
صفایی در ادامه وعده دولت در رونق بنادر را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: رونقی که وعده داده شده بود در بندرانزلی و بنادر شمالی درحال شکلگیری است و با قدرت و شدت بیشتری ادامه مییابد.
وی میزان سرمایه گذاری در بندرانزلی توسط بخش خصوصی، دولتی و سازمان بنادر را 144 میلیارد تومان پروژه اعلام کرد و بیان داشت: سیلویی که توسط بخش خصوصی به بهرهبرداری رسیده است برای نگهداری 50 هزار تن مواد غذایی و غلات پیش بینی شده است.
*احداث یک میلیون تن سیلو در بنادر کشور
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه اعتقادمان بر این است که ساخت این سیلوها حتما در داخل بنادر شکل بگیرد افزود: در بنادر کشور یک میلیون تن سیلو در دست ساخت داریم که این سیلوها می تواند مرکز توزیع برای کل کشور باشد تا هم هزینه حمل و نقل کاهش پیدا کرده و هم شیوه نگهداری غلات بهبود یابد.
وی در ادامه فصل ششم کنوانسیون مارپل مربوط به آلودگی هوا که برای اولین بار در انزلی جهت برقرسانی به کشتیها شکل گرفت را مورد اشاره قرار داد و گفت: این برق رسانی باعث شد تا کشتیهایی که در داخل بندر پهلو گرفته اند از دیزل ژنراتور استفاده نکنند تا آلودگی صوتی و زیستی ایجاد نکرده ضمن اینکه نیازمندی و روشنایی کشتیها را هم داشته باشند چون بندرانزلی در داخل شهر است و این امر میتواند در بحث آلودگی خیلی تاثیر گذار باشد.
صفایی با اشاره به باشگاه ملوانان در راستای کنوانسیون بین المللی ام ان سی بوده اذعان کرد: بر این اساس باید بتوانیم خدمات خوب رفاهی به ملوانهایی که مدتها روی دریا هستند ارائه دهیم و سایر مردم هم بتوانند استفاده کنند و یک زمین فوتبال افتتاح شد که دریانوردان نیز میتوانند از این استفاده کنند.
وی در رابطه با اسکله 10 معتقد است که هرگونه تصمیمی که در رابطه با اموال دولت است حتما باید اصولی بوده و زیربنای علمی داشته باشد و متذکر شد: ارزیابیهای انجام شده برای اسکلهها و موج شکن بر اساس کار علمی بوده و برای اینکه تصمیم منطقی اعمال شود علاوه بر محدودهای که ارزیابی و عمقسنجی انجام شده، از یک مشاور ذیصلاح بیطرف هم استفاده شده و در جلسه ای که با محیط زیست داریم در خصوص موضوعات مربوط به تالاب انزلی تصمیم منطقی خواهد بود.
صفایی خاطرنشان ساخت: ابتدا باید بستر تصمیم سازی را بر مبنای مطالعات علمی بررسی کنیم و خروجی آن تصمیم منطقی هر چه باشد دولت اجرا میکند.
نظر شما