بازگشایی مرز تمرچین پیرانشهر در توسعه گردشگری مذهبی تاثیر مهمی داشت

جباری گفت: آذربایجان غربی آثار تاریخی بسیاری دارد که در میان آنها مساجد تاریخی و کلیساها دیده شده وبازگشایی مرز تمرچین پیرانشهر در توسعه گردشگری مذهبی تاثیر مهمی داشت.

«جلیل جباری»،  در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان  آذربایجان غربی، با اشاره به تأثیر بازگشایی مرز تمرچین پیرانشهر در توسعه گردشگری مذهبی در این استان اظهار کرد: آذربایجان غربی آثار تاریخی بسیاری  دارد که در میان آنها مساجد تاریخی و کلیساها دیده می‌شود.

مدیرکل میراث‌‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی افزود: قره‌کلیسا چالدران که یکی از آثار ثبت جهانی استان است سالانه گردشگران زیادی را جذب می‌کند و در زمان برگزاری مراسم باداراک در مرداد ارامنه جهان به این کلیسا آمده و به مدت سه روز آیین مذهبی خود را به جا می‌آورند.

این مسئول ادامه داد: کلیسای نه‌نه مریم و مسجد جامع ارومیه، مسجد مطلب‌خان خوی، مسجد جامع مهاباد، امامزادگان و بقاع متبرکه استان نیز از جمله مکان‌های مذهبی هستند که مسافران زیادی سالانه از آنها بازدید می‌کنند.

وی بیان کرد: امسال نیز با بازگشایی مرز تمرچین پیرانشهر این توفیق نصیب استان شد تا زائران اربعین حسینی از این مسیر راهی عتبات عالیات شوند و همین موضوع باعث شد تا در طول مسیرهای زیرساخت‌های گردشگری تقویت شود.

جباری تصریح کرد: طبق گفته سخنگوی ستاد اربعین امسال ۶۵ هزار زائر از مرز تمرچین پیرانشهر تردد داشته‌اند که همین موضوع می‌تواند در سال‌های آینده موجب تقویت و رشد گردشگری مذهبی در استان شود.

وی خاطرنشان کرد: بی‌شک با بازگشایی مرز تمرچین سرمایه‌گذاری در حوزه اقامتی و تفریحی در شهرستان‌های جنوب استان نیز افزایش یافته و زمینه را برای ارائه خدمات بهتر به زائران در سال‌های آینده فراهم می‌کند.

کد خبر 1217954

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha