طالب محمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان با اعلام خبر انعقاد تفاهمنامه همکاری بین اداره آموزش وپرورش استثنایی و ادارهکل بهزیستی استان اظهار کرد: گسترش همکاری دو جانبه در فعالیتهای آموزشی، توانبخشی و حمایتی در چارچوب قوانین و مقررات از مفاد مهم در توافق نامه مذکور است.
رییس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان با تأکید بر تقویت همکاری بین بخشی در جهت ارائه خدمات آموزشی، توانبخشی، درمانی و حمایتی به دانشآموزان با نیازهای ویژه گفت: دو ارگان آموزش و پرورش استثنایی و بهزیستی میتوانند بیشترین همکاری را ارتقای کیفیت تعلیم وتربیت دانش آموزان با نیازهای ویژه داشته باشند.
وی درباره نکات مهم تفاهمنامه همکاری که در ادارهکل بهزیستی استان امضا شد، گفت: خرید ارتز(وسایل کمکی) و پروتز(اعضای مصنوعی) برای دانشآموزان با نیازهای ویژه به صورت رایگان در مراکز تحت پوشش بهزیستی انجام میگیرد.
محمدی با اشاره به اینکه وسایل کمک توانبخشی از جمله نیازهای اولیه افراد دارای معلولیت جهت دستیابی به حداکثر سطح استقلال فردی، حرفهای و بالا بردن سطح مشارکت اجتماعی این افراد است، خاطر نشان کرد: کلینیکهای تخصصی وابسته به سازمان بهزیستی به دانشآموزان نیازمند خدمات (توانبخشی)رایگان ارائه میدهند.
رییس آموزش وپرورش استثنایی استان کردستان گفت: خدمات تجویز سمعک، تجویزعینک، قالب گیری سمعک، خدمات کلینیکی و تخصصی بینایی، شنوایی و فیزیوتراپی به دانشآموزان ارجاع بینایی، شنوایی و جسمی حرکتی پایگاههای سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدوورود به مدارس استثنایی در مراکز وابسته به بهزیستی رایگان انجام میشود.
وی افزود: آموزش وپرورش استثنایی در تلاش است تا با استفاده از ظرفیت سایر ارگانها روند خدمترسانی بهتر به جامعه دانشآموزان با نیازهای ویژه را تسهیل و تسریع بخشد.
محمدی عنوان کرد: آموزش و پرورش استثنایی علاوه بر تعلیم و تربیت دانشآموزان با نیازهای ویژه طرح خدمات حمایتی دانشآموزان با نیازهای ویژه را در راستای تحقق سیاستها و برنامههای توسعه کمی و کیفی آموزشی، پرورشی و توانبخشی اجرا میکند.
نظر شما