به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، خلیل عوض زاده با بیان اینکه اعتبار هزینه شده برای این میزان اقدام پروژه ۸۶ میلیارد تومان بوده است اظهار داشت: میزان درصد تبدیل کابل خودنگهدار منصوبه به کل شبکه فشار ضعیف هوایی موجود استان، ۳۶.۲ درصد است.
وی با بیان اینکه ۶۵۰ کیلومتر، شبکه برق این منطقه طی سال گذشته در قالب توسعه و تعویض شبکه به کابل خودنگهدار تبدیل شده است، ادامه داد: اعتبار هزینه شده برای این میزان پروژه ۲۳۰ میلیارد تومان بوده است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان، ادامه داد: به جهت ارتقای دانش تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار، اولین دوره آموزشی این بخش با حضور پرسنل این شرکت در شهرستان زاهدان برگزار شد.
وی بیان کرد: این دوره آموزشی در شهرستان های زابل، ایرانشهر، چابهار و سراوان نیز برگزار خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان ادامه داد: کابلهای خودنگهدار از نوع آلومینیوم روکش دار هستند که علاوه بر کاهش هزینه نسبت به سیمهای مسی، ماندگاری بیشتر شبکه را نیز باعث میشود.
عوض زاده تصریح کرد: خدمات رسانی مطلوب به مشترکان، افزایش پایداری شبکه، هزینه کمتر اجرا به نسبت سیمی، ضریب ایمنی بالا برای همکاران و شهروندان، کاهش سرقت سیمهای شبکه، کمک به بهبود فضای مناسب شهری، جمع آوری برقهای غیر مجاز و جلوگیری از سرقت انرژی، رفع ضعف ولتاژ مشترکان، توجه به مسائل زیست محیطی با حذف شاخه زنی درختان در تماس با شبکه و کاهش تلفات از دیگر مزایای تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار است.
نظر شما