به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، محمد سپهر در نشست خبری کمیته سرمایهگذاری و سرمایهپذیری رویداد ملی « تا ثریا» با اشاره به اینکه سرمایهگذاری در دو حوزه امکانپذیر است، اظهار داشت: نوع نخست این موضوع نیازهای فناورانهای است که در صنعت وجود دارد و قسم دوم آن مربوط به افرادی است که قصد سرمایهگذاری برای رفع این نیاز را دارند.
وی تصریح کرد: این رویداد در هر دو این موارد برنامهریزی انجام داده و تلاش شده که ضمن معرفی نیازهای فناورانه، اقدامات لازم در حمایت از سرمایهگذاران را انجام دهد.
رئیس صندوق پژوهش و فناوری استان یزد، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه فعالان حوزه فناوری و دانشبنیان نیاز به بازاریابی و معرفی توانمندیهای خود دارند، در صورتی که این مهم به خوبی انجام شود، حرکت بسیار خوبی در حوزه توسعه علوم دانشبنیان صورت میگیرد.
سپهر گفت: از این رو حضور سرمایهگذار صرفا به معنای آورده مادی نیست بلکه توانمندیها و آوردههای غیرمالی را به دنبال دارد که در صورت تحقق هرچه بهتر این موضوع، میتواند زمینه توسعه هرچه بیشتر استان و کشور در حوزههای علمی، فناوری و دانشبنیان را فراهم کند.
رئیس صندوق پژوهش و فناوری استان یزد در ارتباط با اینکه این رویداد موازیکاری با اقداماتی که برخی دیگر از نهادها از جمله پارک علم و فناوری انجام میدهند گفت: با توجه به گستردگی بسیار بالایی که در حوزههای فناورانه و دانشبنیان وجود دارد هرچقدر هم کار در حوزههای مختلف مرتبط با این موضوع انجام شود قطعا باز هم جای کار فراوانی وجود دارد.
رئیس کمیته سرمایهگذاری و سرمایهپذیری رویداد ملی تا ثریا خاطرنشان کرد: از طرف دیگر در این رویداد تاکنون 58 طرح برای جذب سرمایهگذار ارائه شده که شاید تنها تعدادی از آنها موفق به جذب سرمایهگذار شوند و مابقی طرحها باقی بماند که با مراجعه به بخشهای دیگر بتوانند نسبت به اجرای طرح خود اقدام کنند.
نظر شما