به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در یزد ، احمد رضا فقیه خراسانی دبیر کمیته ارزیابی و داوری نخستین رویداد ملی تا ثریا در نشست خبری رویداد ملی تا ثریا گفت: ما در این همایش از مذاکرات معکوس استفاده میکنیم که صنعتگران مشکلات خود را بیان میکنند و پژوهشگران و شرکت های دانش بنیان نیز این مشکلات را بررسی و آنها را مورد توجه قرار می دهند.
وی افزود: با توجه به تنوع مختلف نیازمندی ها، ما آنچه در ارزیابی ملاک قرار داده این توجه به اقتصاد و اشتغال استان در این رفع نیازها است و اجازه میدهیم این فرصت را داشته باشند تا نیاز خود را ارایه دهند و متناسب با نیاز مطرح شده نیز پاسخگویی آن نیز بر این اساس ارایه شود.
فقیه خراسانی گفت: سعی ما بر این است که برای هر نیاز سندی تهیه شود که به صورت شفاف صورت مسأله توضیح داده شود.
دبیر کمیته ارزیابی و داوری نخستین رویداد ملی تا ثریا افزود : انجام مذاکرات در خصوص نیازها به عنوان گامی است که صورت میگیرد و در رویداد دوم نیز ارایه توانمندیهای شرکت ها صورت میگیرد.
وی ادامه داد: توجه به افراد فناور و ارایه ظرفیت ها و دستاوردهای خود به عنوان تاکید ما است که در این رویداد صورت میگیرد.
فقیه خراسانی بیان کرد: ما در بحث دانشگاه ها سرمایه گذاری خوبی کردیم و پژوهشگران خوبی نیز تربیت کرده ایم که باید از این ظرفیت در راستای اقتصاد دانش بنیان و ایجاد اشتغال پایدار برای قشر فرهیخته گام برداریم.
وی گفت: مردم ما باید طعم فناوری را بچشند و وقتی مردم این را مشاهده کردند دیگر نمیتوانیم آن را از مردم بگیریم.
فقیه خراسانی ادامه داد: هر فناوری که تولید می شود باید به مردم ارایه شود و در این رویدادها نیز این هدف را دنبال میکنیم.
دبیر کمیته ارزیابی و داوری نخستین رویداد ملی تا ثریا افزود: ما باید مردم را از فناوری ها آگاه کنیم و این اتفاقات را به جامعه ارایه کنیم.
فقیه خراسانی گفت: حوزه فناوری و دانش بنیاد در یزد بسیار قوی است امیدواریم این رویداد خوب در استان برگزار شود که در سال های آینده نیز از استان های دیگر نیز پذیرا باشیم.
وی افزود: ما در انتخاب شرکت های دانش بنیاد سند بزدنوین را در نظر گرفته ایم تا نیازهای استان را برطرف کند.
نظر شما