به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، آیت الله محمدرضا ناصری در دیدار با معاون تبلیغ حوزه های علمی کشور با تاکید بر اینکه آموزش نیازمند تحول است، اظهار داشت: نحوه تعلیم و تربیت باید بهروزرسانی شود و به طور قطع طرح های حوزه علمیه می تواند در این زمینه اثرگذار باشد.
وی عنوان کرد: کودکان ما باید آموزش خود را با قرآن آغاز کنند و مقوله دین و تبلیغ دینی باید در مدارس تقویت شود و در این زمینه باید به نامه 31 نهج البلاغه استناد کرد.
ناصری ادامه داد: سه اصل تدین، تعقل و تفکر باید در آموزش های ما وارد شود و امیدواریم حوزه علمیه به ویژه در معاونت تبلیغ بتواند در این زمینه اثرگذار عمل کند.
وی با تاکید بر اینکه کشور ما باید به سرعت به سمت پیشرفت و ترقی حرکت و عقب ماندگی ها را جبران کند، افزود: اگر اصل تفکر را در مدارس تقویت کنیم، این مهم محقق خواهد شد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان یزد ادامه داد: فرهنگ، خلاقیت، تفکر، تدین، نوآوری و ... همه باید در کنار هم در فرزندان این کشور رشد کند و در این صورت است که عقب ماندگی های کشور به سرعت جبران خواهد شد.
ناصری بیان کرد: جوانان ما از با استعدادترین جوانان دنیا هستند اما باید بستر خلاق شدن و نوآور شدن آنها فراهم شود و معتقدیم اگر این اتفاق بیفتد، صاحب بهترین و پیشرفته ترین تکنولوژی ها در همه بخش ها خواهیم شد.
طرح هجرت با تغییرات جدی در حال پیگیری است
معاون تبلیغ حوزه های علمیه کشور نیز در این دیدار اظهار داشت: در حال حاضر طرح های بسیاری در حوزه تبلیغ حوزه های علمیه در حال اجراست که برخی از آنها به شکل ویژه ای دنبال می شود که از آن جمله می توان به طرح هجرت اشاره کرد.
حجت الاسلام حسین ملانوری بیان کرد: طرح هجرت تغییراتی داشته و دیگر ویژه روستاها نیست و در شهرها نیز اعزام مبلغ به شیوه های مختلف وجود دارد.
وی عنوان کرد: حجم هجرت در سطح کشور دو برابر شده و تقریبا بالغ بر 6 هزار و 600 نفر از ابتدای سال در این طرح شرکت کرده اند.
ملانوری ادامه داد: در بحث هجرت حقوق بسیار ناچیزی به مبلغان پرداخت می شد که این شرایط تا حدی بهبود یافته و ضریب فعالیت مبلغان در زمینه بسیار اثرگذار است.
معاون تبلیغ حوزه های علمیه کشور یکی دیگر از این طرح ها را طرح امین برشمرد و افزود: نیازهای اجتماعی بسیار متنوع و متکثر است به همین دلیل بهروزرسانی آموزش طلاب مدنظر قرار گرفته است.
نظر شما