به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ دکتر محمد صابری، دوشنبه(۹ آبان) در نشست خبری با بیان اینکه استان کرمان تنها استانی که نقشه حوادث استان اعم از بیولوژیک و غیر آن را تهیه کرده است؛ افزود: این نقشه ناظر به شهرستان های استان نیز هست.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در خصوص اهمیت نقشه تهدیدات شیمیایی، بیولوژیک، رادیواکتیو و...با اشاره به اینکه کارخانجات زیادی در استان وجود دارد و یا خود بیمارستان ها که در آزمایشگاه های آنها مواد شیمیایی استفاده می شود، ادامه داد: ترانزیت مواد شیمیایی نیز وجود دارد که باید در ساعات خاص انجام شود لذا پهنه بندی مناطق پرخطر انجام و هشدارهای لازم به نقاط پیرامونی داده شده است.
وی با تأکید بر آمادگی همیشگی در برابر این تهدیدات و اشاره به اینکه وبا همچنان استان را تهدید می کند؛ اظهار کرد: حتی برخی بیماری هایی که ریشه کن شدند ممکن است مجدد شیوع پیدا کنند.
دکتر صابری درباره خدمات کادر درمان طی ۳۰ ماه از آغاز کووید ۱۹ تصریح کرد: بیش از ۷۱ هزار نفر بیمار بستری و درمان شدند.
وی از آمادگی چهار بیمارستان برای پذیرش بیماران شیمیایی خبر داد و با بیان اینکه برخی از بیمارستان ها اتاق آلودگی زدایی دارند که وقتی بیمار مراجعه کرد اقدامات اولیه انجام شود؛ در ادامه گفت: کمیسیون بیوتروریسم استانداری نظارت کامل بر مراکز نگهداری سموم دارد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در خصوص ایجاد پایگاه اورژانس اظهار کرد: طبق استاندارد جاده ها باید هر ۴۰ کیلومتر یک پایگاه وجود داشته باشد که صد درصد جاده های اصلی را پوشش دادیم و گاهی این فاصله در کمتر از ۴۰ کیلومتر هم بوده است و در شهرها هم به ازای هر ۲۵ هزارنفر جمعیت یک پایگاه(به جز مرکز استان) داریم.
نظر شما