به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در شمال استان اصفهان، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان به مناسبت ششمین سالگرد ارتحال حجت الاسلام حاج شیخ عبدالله مدرس زاده بنیانگذار کانون نشر فرهنگ اسلامی کاشان، یادداشتی منتشر کرد.
متن یادداشت میثم نمکی چنین است:
اهل فضیلت، بینش و بصیرتی سرشار دارند. جامع اوصاف و خصال نیکو و خلاصه خوبی هایند و با بازنمایی جلوه های ممتاز شخصیتی شان می توان نشانه هایی عمیق از فهم معنوی و ادراک معرفتی را کشف کرد.
انسان برای "جاودانگی"، طریقی جز حرکت در مسیر جاودانگی ندارد و اندیشه ها و رفتارهایی را می توان جادوانه دانست که به منبع فیاضی متصل باشد که میرایی ندارد و بلکه حیات همه عالم برآمده از اراده اوست.
حجت الاسلام حاج شیخ عبدالله مدرس زاده در شمار چهره هایی است که آراستگی باطن و پیراستگی از زخارف ظاهری و دنیوی، ویژگی ممتاز او بود. دلبستگی او به قرآن و وابستگی او اهل بیت(علیهم الاسلام)، مسلک، سیره، مرام و رفتار او را در مدار حقیقت قرار داده بود.
محراب مسجد، اخلاص او را گواهی می دهند. منبر و مکتب، بر وزانت و مکانت فرهنگی و دینی او شهادت می دهند و ادب دانی و ادب شناسی او، مشخصه بارزی است که تجلی آن را می توان در "کانون نشر فرهنگ اسلامی کاشان" به تماشا نشست. کانونی که با هوشمندی و درایت او، شکل گرفت و پس از قریب به چهل سال، همچنان محملی برای ادب ورزی و دانش اندوزی است.
او توانست برای لباس با قداست خویش، کارکردی تازه هم تعریف کند؛ حضور در عرصه شعر و ادب و پرورش جوانان علاقه مند که اکنون برخی از ایشان از نامداران محافل ادبی و دانشگاهی هستند.
حاج شیخ عبدالله مدرس زاده، از قریحه شعری خدادادی استفاده کرد و با چاپ "دیوان مجمع القصاید"اش، نشان داد که در این صحنه نیز مروج فرهنگ علوی و مبلغ دین نبوی است.
بخش عمده ای از یادگار ادبی اش، مدایح و مناقب آل الله و اشعار حکمی و اخلاقی است. سلوک رفتاری و جاذبه معنوی او بسیاری را به کانون نشر فرهنگ اسلامی کاشان کشانده بود.
ششمین سالگرد درگذشت این روحانی خدوم و فرهنگی در حالی گرامی داشته می شود که به سعی یادگار ارزشمندش دکتر عبدالرضا مدرس زاده، هم چراغ کانون روشن نگاه داشته شده و هم جامعه از خدمات علمی، فرهنگی و ادبی میراث داران گرانقدر او بهره مند است.
نظر شما