خیریه های حوزه سلامت نقش اثرگذاری در بهبود بیماران دارند

پرفسور ثبوتی با اشاره به نقش خیریه ها در دستگیری از نیازمندان گفت: خیریه های حوزه سلامت نقش اثرگذاری در بهبود بیماران دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، پرفسور یوسف ثبوتی شامگاه روز جمعه در آئین سی و هشتمین سالروز تأسیس انجمن خیریه کلیوی استان زنجان با بیان اینکه افراد و گروه هایی که در تأسیس این نهاد خیریه سهیم بوده و نقشی داشته اند کار خارق العاده ای در جهت کمک به بهبود بیماران انجام داده اند، افزود: همچنین در این استان افرادی هستند که به فکر بیماران و زنان بی‌سرپرست و یا بیماران سرطانی هستند که جامعه ما بخاطر توجه همین گروه ها و افراد سرپا است.

 

چهره ماندگار فیزیک و منجم کشور با بیان اینکه افراد معمولی کثیری در جامعه هستند که به فکر این قشر هستند، افزود: پهلوان و قهرمان در این میان در هر جامعه ای کم است و شکوفایی و سرپایی جامعه به دلیل وجود افراد متوسط و معمولی است که فارغ از هر دغدغه دیگری کار خودشان را انجام می‌دهند که گروه کلیوی ها یکی از این ها است و باید آفرین گفت.

 

پرفسور ثبوتی با بیان اینکه جامعه فرهنگی ایران بسیار وسیع تر از جامعه جغرافیایی آن است خاطرنشان کرد: زمانی بوده که از نیل تا ماورالنهر فرهنگ ایرانی با همان خصوصیاتی الان داریم جاری بود و در عین حال این منطقه در همه موارد برای فرهنگ دیرینه خود راهنما و راهگشا بوده که الانم این طور است اما گاه گاهی نمی‌دانیم چطور می‌شود که کارمان گره می‌خورد.

 

انجمن کلیوی استان زنجان از موفق ترین خیریه ها در کشور است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان نیز در سخنانی اظهار کرد: طبق آمار سازمان جهانی بهداشت در کل دنیا اگر بخواهیم سلامت به معنای واقعی راه خود را پیدا کند هیچ چاره‌ای جز رجوع به بخش‌های خارج از حوزه سلامت رسمی نخواهد داشت.

 

حسن بختیاری با بیان اینکه طبق آمار جهانی در کشورهای پیشرفته حداکثر ۲۵ درصد سلامت در اختیار حوزه سلامت آن کشور قرار دارد افزود : ۷۵ درصد سلامت مبنا و ماه عسل فعالیت و کارکردهای ‌های ارگان‌های دیگر و بخش‌های غیر دولتی است.

 

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان با بیان اینکه خیریه‌ها در زمینه سلامت نقش ویژه‌ای دارند و به عنوان ان جی یوها و ساختارهای مردم نهاد می توانند خارج از قوانین و چهارچوب‌های قانونی وارد شوند بیان کرد: یکی از جاهایی که در طی تاریخ بشری در حوزه‌های سلامت نقش آفرین بوده‌اند خیریه ها هستند.

 

بختیاری با اشاره به اینکه خیریه کلیوی زنجان یکی از موفق ترین خیریه ها در کل کشور است، بیان کرد: پایه‌های اصلی این خیریه با همت بالای خیران و اعتماد مردم به رئیس انجمن خیریه کلیوی شکل گرفته است.

 

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه به دنبال تصویب قانون بیماری‌های سخت و صعب‌الاعلاج بودجه خوبی بر این امر اختصاص یافته است، اظهار کرد: خوشبختانه لیست بیماری‌های صعب‌العلاج در قانون جدید افزایش یافته است و میزان تعرفه و کمک دولت برای بیماران مختلف صعب‌الاعلاج بالاتر از سقف قبلی خواهد بود.

 

این مسئول تصریح کرد: ۵ درصد نیز در اختیار هیئت مدیره صندوق قرار داده شد تا در اختیار بیماران صعب‌العلاجی که در لیست قرار ندارند اما نیاز به کمک دولت دارند، قرار گیرد.

 

بختیاری با اشاره به شعار پیشگیری بهتر از درمان بیان کرد: اگر بیمار کلیوی گرفتار بیماری می شود چاره ای جز دیالیز و یا پیوند وجود ندارد که در این راستا یکی از اهداف دانشگاه علوم پزشکی کاهش بیماری از ناحیه این بیماری است‌.

 

150 بیمار در استان زنجان واجد شرایط پیوند کلیه هستند

مدیر انجمن خیریه کلیوی استان زنجان نیز ضمن تبریک هفته گرامیداشت حمایت از بیماران کلیوی اظهار کرد: انجمن خیریه کلیوی استان از آبان ماه سال ۶۳ با حمایت از پنج بیمار در یک اتاق امانی از شهرداری فعالیت خود را آغاز کرد.

 

محمدرضا طهماسبی با اشاره به تشکیل مراکز دیالیز و دفاتر نمایندگی در شهرستان ها بیان کرد: در حال حاضر در کل استان زنجان به ۴۳۰ بیمار دیالیزی در این مراکز خدمات رایگان درمانی و حمایتی ارائه می‌شود.

 

مدیر انجمن خیریه کلیوی استان زنجان خاطرنشان کرد: همچنین با راه اندازی مرکز پیوند کلیه بیمارستان آیت‌الله موسوی در سال ۹۴ تمامی خدمات درمانی بیماران اعم از آزمایشگاهی، دارویی و... فراهم شد.

 

طهماسبی با اشاره به خروجی این خدمات پس از ۳۸ سال افزود : از دو هزار و ۱۰۰ پرونده تشکیل یافته در این انجمن یک هزار و ۶۵۰ بیمار با مراقبت‌، حمایت و پیوند کلیه از چرخه دیالیز خارج و فعالیت اجتماعی بازگشته اند که از افتخارات این انجمن است.

 

وی اظهار داشت: چشم‌انداز ی که برای تجمیع همه خدمات بیماران کلیوی اعم از مراقبتی ،‌:دیالیزی و پیوند کلیه با احداث ساختمان پنج طبقه فراهم شده است و بخش دیالیز با ۳۰ تخت پیشرفته، یک روز در میان به ۱۸۰ بیمار به صورت رایگان در سه شیفت کاری تحت پوشش قرار و خدمات ارائه می‌دهد.

 

مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان با اشاره به فعالیت فرهنگی و آموزشی انجمن در جهت پیشگیری از بیماری بیان کرد: خروجی این برنامه‌های پیشگیری را در بازگشت بیماران به فعالیت اجتماعی شاهدیم.

 

طهماسبی با اشاره به خدمات کلینیک درمانی این انجمن اظهار کرد: تمامی خدمات از جمله داروخانه، آزمایشگاه، سونوگرافی و ... در اختیار بیماران و عموم شهروندان با تعرفه خیریه و هدف غربالگری این خدمات ارائه می‌شود.

 

وی با اشاره به روند افزایشی بیماران دیالیزی از ناحیه دیابت و فشار خون در این انجمن بیان کرد: هزینه‌ پیوند کلیه تا ۲۰۰ الی ۳۰۰ میلیون رسیده است و خروج این بیماران و تأمین هزینه های درمانی برای دولت بسیار سنگین است.

 

این مسئول تصریح کرد: با استفاده از ظرفیت ایجاد شده در این انجمن غربالگری و از طریق دستگاه های متولی فرهنگی و سلامت تشخیص و درمان اولیه انجام شود تا شاهد کاهش بیماری در این ناحیه باشیم چراکه این بیماری ، بیماری خاموشی است.

 

طهماسبی با اشاره به اینکه در سطح استان زنجان از ۴۳۰ بیمار تحت پوشش این انجمن حدود ۱۵۰ بیمار جوان و سرپرست خانواده واجد شرایط پیوند کلیه هستند افزود : خیران با کمک‌های خود می‌توانند با فراهم کردن زمینه پیوند کلیه برای این افراد، مانع حضور آن‌ها در بخش‌های دیالیزی باشیم.

کد خبر 1233414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha