۶۰ درصد از متوفیان تصادفات کشور در سنین ۲۰ تا ۶۰ سال هستند

مومنی با بیان اینکه ۶۰ درصد از متوفیان تصادفات کشور در سنین ۲۰ تا ۶۰ سال هستند، گفت: تصادف به علت واژگونی وسیله نقلیه در کشور ۳۸ درصد تصادفات و در خراسان جنوبی به علت سرعت بالا ۵۳ درصد است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، سردار حسن مومنی بعداظهر امروز سه شنبه (۱ آذر) در ستاد راهبری تصادفات استان اظهار کرد: متوسط سرعت رانندگی در خراسان جنوبی ۸۹ کیلومتر و در کشور ۷۹ کیلومتر در ساعت است که این آمار ۱۰ کیلومتر بالاتر  از متوسط کشوری را نشان می دهد.

 

رئیس پلیس راه کشور با بیان اینکه این افزایش سرعت در خراسان جنوبی موجب شدت تصادفات شده است، گفت: متوسط کشوری فوت در صحنه ۵۲ درصد و در خراسان جنوبی ۵۹ درصد بوده که ناشی از شدت تصادفات است.

 

سردار مومنی با بیان اینکه در هفت ماهه امسال فوتی تصادف خراسان جنوبی  ۲۶.۵ درصد افزایش داشته است، افزود: با توجه به آمار بالای تصادفات منجر به فوت در خراسان جنوبی، این استان جزو نقاط هدف و اولویت برنامه‌های پلیس راهور برای کاهش تصادفات است.

 

وی به بالا بودن آمار واژگونی خودرو و تصادف موتورسواران در خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: تصادف به علت واژگونی وسیله نقلیه در کشور ۳۸ درصد تصادفات و در خراسان جنوبی به علت سرعت بالا ۵۳ درصد است.

 

رئیس پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: این آمارها نگران کننده است که بخشی به رانندگان و ایمنی راه ها برمی گردد. البته تعامل و هماهنگی بسیار خوبی بین پلیس راه و راهدای استان وجود دارد اما باید منابع استانی هم در کنار پیگیری‌های ملی فعال شود.

 

سردار مومنی با اشاره به اینکه برای نصب دوربین‌های ثابت و سیار در جاده‌ها می‌توان از منابع استانی کمک گرفت، عنوان کرد: در بحث مدیریت ترافیک باید از فناوری‌های نوین استفاده کرد چون روش‌های سنتی جوابگو نیست و متاسفانه استفاده از دوربین‌های ترافیکی در خراسان جنوبی شرایط خوبی ندارد.

 

وی با تاکید بر لزوم افزایش کارآمدی دوربین‌های ترافیکی، عنوان کرد: ۶ دستگاه دوربین در سطح استان از دو سال قبل نصب شده ولی زیرساخت برق آن فراهم نیست.

 

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به اینکه فعال شدن زیرساخت دوربین های ترافیکی می تواند ۱۰ کیلومتر افزایش سرعت در استان را کاهش دهد، افزود: همچنین برخی مسیرهای خراسان جنوبی ایمن نیست و باید شیب شیروانی اصلاح شود.

 

سردار مومنی با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیت معادن استان در ایمن‌سازی جاده‌ها، بیان داشت: همچنین تمامی کامیون‌های با عمر بالای پنج سال باید حفاظ جانبی نصب کنند تا شاهد برخورد تصادفات شدید نباشیم.

 

وی با اشاره به اینکه ۱۸ درصد فوتی تصادفات از برخورد با کامیون ها است، متذکر شد: از دی ماه به کامیونهای فاقد حفاظ جانبی استاندارد خدمات معاینه فنی و تعویض پلاک ارائه نخواهد شد.

 

رئیس پلیس راه راهور فراجا در ادامه برخورد با شتر را از دیگر مشکلات در سطح جاده‌های استان مطرح کرد و گفت: این موضوع باید به در خراسان جنوبی ساماندهی شود تا صاحبان شتر سهم تقصیر در تصادفات را به عهده بگیرند.

 

سردار مومنی با بیان ضرورت احداث استراحتگاه‌های موقت در استان‌های کویری مانند خراسان جنوبی، ادامه داد: همچنین به دلیل کمبود چرثقیل‌های سنگین در خراسان جنوبی در تصادفات با خطر بالا به‌ویژه مواد حامل سوخت گاهی شاهد مسدود شدن طولانی مدت جاده هستیم.

 

وی با اشاره به اینکه در سال ۸۴ تعداد فوتی‌های ناشی از تصادفات ۲۸ هزار نفر بود که اکنون به ۱۷ هزار نفر کاهش یافته است، افزود: پیامدهای اجتماعی تصادفات به خصوص در مورد جوانان خیلی زیاد است و قابل محاسبه نیست لذا همه امکانات و نیروها باید برای کاهش تصادفات متمرکز شوند.



رئیس پلیس راه راهور فراجا در پایان متذکر شد: متأسفانه بیش از  ۶۰ درصد از متوفیان تصادفات کشور در سنین ۲۰ تا ۶۰ سال(نیروی کار) هستند که این آمار وحشتناکی است.

 

کد خبر 1234504

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha