به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، سید محمودحسینی پور امروز(۹آذر) در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران که در سالن شماره یک استانداری مازندران برگزار شد، ضمن گرامیداشت ولادت حضرت زینب(س) و قدردانی از جامعه پرستاری برای تلاش در جبهه مدیریت کرونا، اظهار کرد: زمانی که صحبت از بحران به میان می آید یعنی وضعیت فوق العاده بنابراین برای انسجام دهی بیشتر به مجموعه دستگاه ها در اجرای عملیاتی که در شرایط بحران اتفاق می افتد مجموعه ستاد بحران در کشور تشکیل شده است.
استاندار مازندران با بیان اینکه این ستاد باید پیشگیری را مورد توجه داشته باشد، افزود:با توجه به اهمیت آب برای جلگیری از بحران های آبی و خشکسالی باید پیش بینی که بر پیشگیری تقدم دارد را در دستور کار داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در موضوع پیش بینی مسائل با هدف پیشگیری از بروز حوادث در بین دستگاه های اجرایی با ضعف هایی مواجه ایم، گفت: پیش بینی ها باید براساس سازو کار علمی باشد.
حسینی پور با بیان اینکه پیش بینی بروز حوادث موجبات کاهش هزینه های تیم بحران را فراهم می آورد، افزود: پیش بینی برای جلوگیری از بروز حوادث به حفظ آرامش روحی و روانی جامعه نیز کمک می کند.
وی با بیان اینکه بحران آن چیزی است که به واسطه عدم اجرای سیاست ها، برنامه ها و ترک فعل ها رقم می خورد، گفت: همه ی حوادث طبیعی قابل پیش بینی است باید دایره مدیریتی که از نقطه پیش بینی به نقطه پیشگیری و سپس اقدام برسد باید در مدیریت بحران مورد توجه باشد.
حسینی پور با بیان اینکه بیشترین بحران های استان در حوزه مباحث عمرانی است، اظهار کرد: به دنبال مدیریت منسجم میدانی این حوزه هستیم تا کارگروه های زیر مجموعه ستاد مدیریت بحران استان فعال باشد.
وی به فعالیت شش کارگروه ذیل ستاد مدیریت بحران استان مازندران اشاره کرد و افزود: موضوع مدیریت آب در ستاد مدیریت بحران باید با دقت بسیار بالا و با انگیزه بسیار زیاد با توجه به اینکه آب مایه حیات انسان هاست مورد بررسی و رفع چالش قرار گیرد.
حسینی پور با بیان اینکه براساس داده های اطلاعاتی در حوزه آب باید برنامه ریزی شود تا در ۲۵سال آینده با بحران آب مواجه نباشیم، ادامه داد: مدیرانی که راهبردی فکر نکنند قدرت مدیریت بحران را نخواهند داشت. مدیران باید دوراندیش باشند.
وی با اشاره به اینکه به طور نمونه در بروز سیل راه دسترسی چند روستا قطع می شود که برای مدیریت این بران باید پل های شناور آماده داشته باشیم، خاطرنشان شد: در دوره انفجار اطلاعات قرار داریم وقتی سیل می آید راه دسترسی ارتباطی با منطقه سیل زده قطع می شود در صورتی که باید برای رفع این نقصان پیش بینی هایی با هدف پیشگیری از بروز این چالش صورت گیرد.
حسینی پور با بیان اینکه مدیران برای مدیریت بحران باید آمادگی کامل داشته باشند، اذعان کرد: در مدیریت سیل اخیر به درستی مشاهده شد که برخی از مدیران دستگاه های اجرایی استان در مدیریت بحران سیل چیزی برای ارائه نداشتند.
وی با بیان اینکه سیل در استان تلفات مادی و جانی متعددی را تاکنون رقم زده که باید شهرداران،دهیاران، فرمانداران و ... برای مدیریت سیلاب ها تلاش کنند، گفت: درختان شکسته باید از سطح جنگل ها جمع آوری شود.
نظر شما