حضرت فاطمه (س) یکی از مصادیق «خیر کثیر»/به برکت پیوند «حوزه و دانشگاه» کشور با شکوه و عظمت در حال قدرت نمایی است

آیت الله حسینی با اشاره به اینکه حضرت فاطمه (س) یکی از مصادیق «خیر کثیر» است، افزود: وجود چنین بانویی بر تفکر، اندیشه و زندگی بدون اشتباه است و انسان ها را به خدا، نماز، حیا، بهشت و به سمت خداوند هدایت می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، آیت الله سید نصیر حسینی ظهر امروز (۲۸ آذر ماه) در آئینی که به همت ستاد نماز جمعه یاسوج و با همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای دخترانه استان در یاسوج برگزار شد، اظهار کرد: حضرت زهرا (س) یک زن و برای همه انسانها الگو بود.
 

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج ضمن تبریک سالروز «وحدت حوزه و دانشگاه»، گفت: در زمانی که زن در تعریف جامعه انسانی تعریف تحقیر آمیزی داشت و مردان نیز تسلط کامل بر جامعه داشتند، زن در این دوران نیز حقی نداشت، خداوند حضرت فاطمه سلام الله علیها را به عنوان الگو به همه عالم بخشید.
 

وی خاطرنشان کرد: وجود حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها می تواند هدایتگر باورهای دینی، اخلاقی، اسلامی و مدیریت جامعه بشری باشد.
 

آیت الله حسینی ضمن تاکید بر اینکه زن می تواند جامعه را هدایت کند، ادامه داد: وقتی که پیامبر (ص) دچار اندوه شد، دشمنان خوشحال شدند که پیامبر فرزند پسری ندارد و احساس می‌کردند که رسالت ادامه نخواهد داشت، لذا خداوند سوره کوثر را نازل کرد.
 

امام جمعه مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه حضرت فاطمه (س) یکی از مصادیق «خیر کثیر» است، افزود: وجود چنین بانویی بر تفکر، اندیشه و زندگی بدون اشتباه است و انسان ها را به خدا، نماز، حیا، بهشت و به سمت خداوند هدایت می کند.
 

وی ضمن بیان این نکته که خداوند حضرت فاطمه زهرا (س) و دیگر انبیاء را برای هدایت انسانها فرستاد، یادآور شد: اگر انبیاء الهی نبودند، ما از آموزه ها جدا می شدیم و نمی توانستیم حتی زندگی عادی خود را به خوبی انجام دهیم.
 

آیت الله حسینی خاطرنشان کرد: همه زیبایی های اخلاقی که امروز در وجود بشر قرار دارد، همه ناشی از حضور انبیاء الهی بوده است.
 

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: ما از عالم ذرات، ارواح و جنین بودن عبور کردیم و وارد این عالم شدیم و از این عالم نیز عبور خواهیم کرد، ولی مهم این است که در این دنیا چگونه و با چه اندیشه ای زندگی کردیم.
 

وی ضمن تاکید بر اینکه کسی که از عدالت، توحید، اخلاق و معنویت خارج شد هدایت نخواهد شد، گفت: همه امور باید در خدمت تعالی معنوی و سکویی برای رسیدن انسان به سمت خداوند باشد.
 

آیت الله حسینی افزود: صنعت، علم و تکنولوژی همه از نعمت های خداوند متعال بوده و طبق دستور خداوند، این نعمت ها نباید در مسیر ولنگاری و فساد قرار گیرند، بلکه باید در خدمت اخلاق، معنویت و مردم باشند.
 

امام جمعه یاسوج خاطرنشان کرد: اگر به مدارج علمی رسیدیم ولی از جهت معنوی سقوط کردیم، باید احساس خطر کنیم
 

وی با اشاره به اینکه انسان در اسلام به علم آموزی، رشد و شکوفایی در حوزه های مختلف تشویق شده، بیان داشت: هر نوع علمی که ما را قدرتمند می کند باید آن را به دست آوریم، ولی در کنار علم باید اخلاق و معنویت رشد کند که اگر این گونه نباشد، تبدیل به یک سلاح مهلک برای بشر می شود و نمونه آن استفاده از بمب هسته‌ای برای نابودی بشر است.
 

آیت الله حسینی ادامه داد: اگر انسان عقل نداشت، مثل سایر حیوانات بود، زیرا خداوند اراده کرده که انسان به واسطه عقل خود خلاق باشد.
 

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: عده‌ای تلاش کردند بین «حوزه و دانشگاه» فاصله بیندازند که به برکت حضور امام راحل بال «حوزه و دانشگاه» در کنار هم قرار گرفته و انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و سالها این انقلاب و نظام در برابر توطئه های دشمنان ایستادگی کرد.
 

وی ترور، جنگ هشت ساله، تحریم‌های کمرشکن و ... را به دلیل تفرقه بین «حوزه و دانشگاه» و مردم دانست و افزود: تاکنون دشمنان موفق نشده اند که بین این دو جریان فاصله بیندازند. اگر این دو جریان در کنار هم باشند، جامعه شکوفا می شود.
 

آیت الله حسینی ضمن تاکید بر اینکه کسانی که مسیر توحید را رها کرده و در مسیر کفر و شرک حرکت کردند نابود شدند، یادآور شد: خداوند بر افزایش قدرت علمی، قدرت سیاسی، اجتماعی و سایر علوم تاکید می کند.
 

امام جمعه یاسوج گفت: هرچند که توطئه ها و دسیسه هایی بر علیه نظام و انقلاب صورت می گیرد، ولی به برکت پیوند «حوزه و دانشگاه» کشور ما با شکوه و عظمت در حال قدرت نمایی است.
 

وی گفت: امروز کشور در دست دانشگاهیان بوده همه گروه‌ها و اقشار مختلف در اداره آن مشارکت دارند.

کد خبر 1240929

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha