​ضرورت بصیرت افزایی در مورد جلوه‌های جدید فتنه افکنی

بهمنش ضمن تاکید بر ضرورت بصیرت افزایی در مورد جلوه‌های جدید فتنه افکنی به ویژه در حوزه فضای مجازی گفت: در فتنه اخیر شاهد رویش نیروهای جوان و فاضل هستیم که نوید بخش شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، حسین بهمنش شامگاه چهارشنبه (۷ دی) در گفت‌و‌گوی خبری با موضوع حماسه هشتم و نهم دی روز بصیرت اظهار داشت: بصیرت کلید واژه مهمی است که رهبر معظم انقلاب بارها بر ضرورت کسب و تقویت آن تاکید کرده‌اند.

 

این استاد دانشگاه بصیرت را محصولی که در طی یک فرآیند زمانی و مکانی حاصل می‌شود خواند و عنوان کرد: هنگامی که از بصیرت صحبت می‌کنیم در حقیقت از یک ابزار صحبت کرده‌ایم که در طی روند ایجاد می‌شود.

 

بهمنش ولایتمداری و داشتن ایمان شاخص را از جمله پیش نیازهای کسب بصیرت خواند و تصریح کرد: بصیرت برای کسی حاصل می‌شود که دارای فکر و اندیشه باشد از طرفی آگاهی به اقتضائات زمان از دیگر مولفه‌های مهم بصیرت به شمار می‌رود. 

 

وی وجوه تمایز تشابه بصیرت، اسلامی بودن و انقلابی گری را برشمرد و تصریح کرد: اسلامی بودن از مابقی ویژگی‌ها جامع‌تر است از سوی دیگر انقلابی بودن روند یک شخص را در فرایند زمانی و مکانی نشان می‌دهد و بصیرت نیز ابزار انقلابی ماندن است.

 

این کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر اینکه در ماجرای هشت و نهم دی بسیاری از خواص انقلابیون به علت نداشتن ابزار بصیرت دچار لغزش شدند اذعان داشت: بصیرت پوشش دهنده، تکمیل کننده و در عین حال ابزار ناوبری انقلابی ماندن محسوب می‌شود.

 

بهمنش در ادامه به برخی شباهت‌های فتنه ۸۸ و اغتشاشات امسال اشاره کرد و یادآور شد: در ماجرای سال ۸۸ فتنه رنگ و بوی سیاسی داشت و عده‌ای علیه جمهوریت نظام قیام می‌کنند و حماسه هشتم و نهم دی هم علیه ظلمی بوده که می‌خواستند جمهوریت و رأی مردم را بگیرند.

 

وی با بیان اینکه اغتشاشات اخیر در حوزه اجتماعی، فرهنگی و هویتی رخ داده است تصریح کرد: فتنه‌های گذشته همواره ابزار قدرتمندی را همراه خود داشته که آن ابزار همان تبلیغ و رسانه است که دشمن از این طریق به ایجاد دروغ های مشخص و پراکنش فتنه اقدام می‌کند.

 

این استاد دانشگاه اضافه کرد: بر اساس آمارها مردم ایران جزو بالاترین آمارهای هجوم دروغهای رسانه‌ای در جهان قرار دارند زیرا حجم اخبار کذب و اخبار فیکی که علیه مردم ایران به کار برده میشود جزو سه تای اول جهان است.

 

بهمنش ضرورت بصیرت افزایی در مورد جلوه‌های جدید فتنه افکنی را مورد تاکید قرار داد و ابراز داشت: در ماجرای فضای مجازی ما هنوز نتوانستیم حکمرانی را به دست بگیریم بسیاری از شبکه‌های اجتماعی که هم اینک در حال استفاده هستند از خارج کشور هدایت می‌شوند بنابراین ما در اینجا به شکل جدی آسیب پذیر هستیم. 

 

وی با بیان اینکه تا زمان به دست آوردن این حکمرانی باید جامعه خود را واکسینه کنیم افزود: گفت‌وگو با جوانان و نوجوانان و نحوه استفاده درست آنان از شبکه‌های اجتماعی که مانند چاقویی دو لبه هستند اقدامی است که باید در حال حاضر نسبت به انجام آن اقدام کنیم.

 

این کارشناس مسائل سیاسی نقش نخبگان، خواص و اساتید در مهار فتنه‌ها را هم متذکر شد و خاطرنشان کرد: در سال ۸۸ بسیاری از نخبگان از مردم عقب ماندند اما در عین این ریزش‌ها رویش‌هایی هم داشتیم و در ماجرای اخیر هم حجم زیادی از نیروهای جوان و فاضل جامعه را داریم که در حال رویش هستند و این امر در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی بسیار نوید بخش است.

کد خبر 1242925

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha