حجت الاسلام بهزاد نظری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کرمانشاه، با اشاره به نقش مساجد در حماسه ۹ دی ،گفت: در دهه نخست انقلاب مساجد نقش مهمی داشتند و مردم برای حل مشکلات خود به مساجد مراجعه می کردند. مساجد در هشت سال دفاع مقدس وظیفه تربیت نیروی انسانی و همچنین پشتیبانی از جبهه ها نقش بسزایی را ایفاء کردند.
امام جماعت و روحانی مستقر درروستای فتاح بگ و مسجد حضرت ابوالفضل عباس (ع) قصرشیرین ، افزود: مساجد در دل محلات قرار داردوازدیربازنقش خود را در افزایش سرمایه های اجتماعی ایفاء کردند و باید از ظرفیت مساجد برای توسعه امور مذهبی ،فرهنگی، هنری استفاده شود.
وی خاطر نشان کرد: مساجد در جامعه اسلامی محور همه امور ومهدتربیت نیروهای شایسته برای سکان داری نظام اسلامی است.
حجت الاسلام نظری، با اشاره به نقش مساجد و مراکز دینی در افزایش بصیرت مردم و به خصوص نسل جوان، تصریح کرد: نقش مساجد در خصوص حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۹دی انکار ناشدنی است چرا که خاکریز های خط مقدم جبهه فرهنگی با هدف تنویر افکار عمومی و بیان حقیقت برای مردم در مساجد تشکیل شد.
امام جماعت و روحانی مستقر درروستای فتاح بگ و مسجد حضرت ابوالفضل عباس (ع) قصرشیرین ،اظهار کرد: انقلاب اسلامی کشورمان برگرفته از ارزش های عاشورایی است و حماسه 9 دی و حضور مردم با آگاهی و بصیرت یادآور پیروزی اول انقلاب اسلامی ایران است که با رهبری حضرت امام خمینی (ره) به وجود آمد وحماسه 9 دی را نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران و بصیرت،شعور سیاسی،موقعیت شناسی ، دشمن شناسی و علاقه مردم به اصل نظام و ولایت فقیه را عامل اصلی خلق این حماسه ملی است.
وی گفت: فتنهگران در فتنه ۸۸ به دنبال براندازی نظام اسلامی بودند.اگرمسجدنبودچه بسا فتنهگران می توانستند به نظام اسلامی ضربه بزنند و مساجد اگر در مسیر پیامبر ولایت باشند میتوانند منشأ برکاتی برای جامعه اسلامی باشند.
حجت الاسلام نظری، افزود: در نهم دی مردم زمانیکه احساس کردند که به باورها و اعتقادات و ارزش های دینی آنها توهین شده به حرکت در آمده و باحضور شان به بیگانگان پاسخ دادند وحضور مردم برای دفاع از اسلام ومقدساتشان و ادای احترام به حضرت سید الشهدا و حمایت از انقلاب و رهبری معظم بود.
وی در پایان ،خاطر نشان کرد: مردم انقلابی با پشتوانه و اعتقاد به ولایت در حماسه نهم دی حاضر شدند در حماسه نهم دی قوه محرکه مردم مساجد بودند.
نظر شما