مصمم به حمایت جدی از سرمایه گذاری هستیم

حاجیزاده مبارزه با زمین خواری در طرح گردشگری را یادآور شد و گفت: مصمم به حمایت جدی از طرح های سرمایه گذاری هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، کیامرث حاجی زاده امروز (۱۱ دی ماه) در نشست کارگروه امور زیربنایی با بیان این که کهگیلویه و بویراحمد در مسیر توسعه نیاز به حضور سرمایه گذاران دارد، گفت: همه مدیران استان با همت مضاعف تلاش کنند تا موانع از سر راه سرمایه‌گذاران برداشته شود.

 

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه مصمم به حمایت جدی از سرمایگذاری در استان هستیم عنوان کرد: البته نباید در این زمینه عفلت کنیم و همانطور که حرکت جدی برای مقابله با زمین‌خواری خصوصاً در طرح‌های گردشگری شروع کردیم.

 

حاجی زاده با بیان اینکه به بهانه سرمایه گذاری با زمین خواری به شدت برخورد می شود تاکید کرد: در حوزه جهاد کشاورزی نیز طرح‌های واگذار شده را بررسی می‌کنیم تا مورد سوء استفاده قرار نگیرد.

 

وی با بیان اینکه طرح‌های واگذار شده در حوزه صنعت و معدن را هم بررسی می‌کنیم گفت: صنعت و معدن طرح هایی که طی چند سال اخیر واگذار کرده را ارائه دهد تا در این کارگروه بررسی شود چه تعداد به سرانجام رسیده‌اند.

 

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه طرح‌هایی که خلاف قانون هستند نباید در کارگروه امور زیربنایی ارائه شود گفت: از سال ۹۸ به بعد واگذاری زمین برای اجرای طرح‌های آغل دامی ممنوع شده بنابراین جهاد کشاورزی به عنوان متولی و راه و شهرسازی به عنوان دبیر نباید چنین طرح‌هایی را در کارگروه ارائه دهند.

 

وی با بیان اینکه توجه داشته باشیم که سرمایه گذاری‌ها در چارچوب قانون باشد، عنوان کرد: در یک کار خوب و ارزشمند طرح‌های گردشگری ۲۰ سال اخیری که واگذار شده بودند را با هماهنگی معاونت پیشگیری از جرم دادگستری بررسی کردیم و آنهایی که منجر به نتیجه نشده بودند را به بیت المال برگرداندیم و جلوی زمین‌خواری به بهانه اجرای طرح گردشگری گرفته شد.

 

حاجی زاده با بیان اینکه نباید در طرح‌ها، سرمایه‌گذار را معطل نگه داریم گفت: آنجایی که قانون اجازه نمی‌دهد کاری انجام شود مستقیم به فرد متقاضی بگوییم و اجازه ندهیم روند یک طرح طولانی شود و بعد از مدت چند سال بگوییم نمی‌شود که قابل قبول نیست.

 

معاون هماهنگی امورعمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد با تاکید بر توجه ویژه به پروژ‌های عمرانی گفت: پروژه‌های استانی متمم سفر رئیس جمهور با امضای معاون اول رئیس جمهور به همه وزرا ابلاغ شده مدیران کل در استان هم در جریان این پروژه‌ها هستند لذا هر چه سریعتر پروژه‌ها را به مناقصه بگذارند.

 

وی با بیان اینکه با اختصاص ۳۰ درصد اعتبارات و ۲۵ درصد تخصیص‌ها پروژه ها به مناقصه گذاشته می شود عنوان کرد: برای تنش آبی چند روستای استان ۱۵۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که این پروژه‌‌ها باید به مناقصه بروند،ضمن اینکه از محل بحران ۷۰ میلیارد تومان اسناد خزانه اعلام شد که ۳۵ درصد تخصیص یافته لذا دستگاه هر چه سریعتر نسبت به جذب آن اقدام کنند.

 

حاجی زاده با اشاره به اینکه مدیران ریسک‌پذیری بالایی داشته باشند، عنوان کرد: اعتبارات سفر و متمم سفر دولت به استان در حال ابلاغ است.

 

در ادامه علی شهابی نسب رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی با اشاره به برنامه‌ریزی برای توسعه اقتصادی روستایی و صادرات محور بر اساس بند الف ماده ۲۷ قانون برنامه ششم توسعه گفت: در این برنامه برای توسعه اقتصادی و صادرات محور ۲۵ هزار روستا در کشور برنامه‌ریزی می‌شود که سهم استان کهگیلویه و بویراحمد سالانه ۹۱ روستا و در طی چهار سال ۴۵۵ روستا است که ۱۴۵ روستا مربوط به شهرستان‌های بویراحمد دنا و مارگون است که طرح این روستاها با همکاری دانشگاه یاسوج در حال تدوین است.

 

گفتنی است در این نشست ۳۱ طرح مربوط به حوزه جهاد کشاورزی بررسی شد که ۱۲ طرح تایید یک طرح رد و سایر طرح‌ها برای بررسی مجدد به جهاد کشاورزی برگشت داده شد.

کد خبر 1243813

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha