تنش آبی ۳۹ روستای لنگرود با احداث دو فاز آبرسانی حل می شود

جلالی گفت: برای دو فاز آبرسانی به روستاهای لنگرود قریب ۲۵۷ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که بالغ بر ۱۷ کیلومتر لوله گذاری شده و در فاز اول تنش آبی ۳۹ روستا حل خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از لنگرود، محمد رضا جلالی در نشست خبری با اصحاب رسانه که امشب( چهارشنبه، ۱۴ دی) برگزار شد، ضمن قدردانی از زحمات خبرنگاران که نقش مهمی در اطلاع رسانی و تشریح اقدامات انجام شده در شهرستان و استان دارند، گفت: طبق وعده ای که در جلسه اواسط شهریور داده شد دومین نشست خبری با اصحاب رسانه برگزار و نشست های خبری در شهرستان هم ادامه دار خواهد بود.
 
فرماندار شهرستان لنگرود با اشاره به بیانات امیرالمومنین(ع) که می فرماید" ملت شایسته نمی شود مگر به شایستگی مدیران و حاکمان، حاکمان هم شایسته نمی شوند مگر به استواری و استقامت ملت "، افزود: دشمن در بحث استقامت تلاش می کند این استقامت را بشکند و بعد از چهار دهه مردم را از حمایت از آرمان‌ها و استقامت انجام شده پشیمان و ناامید کند.
 
*تلاش دولت در انتخاب نیروهای متعهد به منزلت مردم در پست های اجرایی
وی با اشاره به ایجاد فضای امید در جامعه و سکانداری دکتر رئیسی به عنوان فردی اندیشمند و متعهد در کشور، تصریح کرد: دولت تلاش می کند نیروهای متعهد به باورهای انقلاب و متعهد به منزلت مردم را در پست های اجرایی بگمارد تا آرمان های اصیل انقلاب به نحو شایسته ای اجرایی شود و ریل کارهای اجرایی از سمت انحرافی به مسیر اصلی برگردد.
 
جلالی با بیان اینکه دولت سیزدهم تلاش می کند با بهره گیری و زمینه سازی برای استقرار نخبگان و متعهدین به منزلت مردم تمهید مقدمات کند، اذعان کرد: اولین اقدام دولت ایجاد امید است که متاسفانه به واسطه سیاست‌ها، روش ها و عملکرد مدیران در ادوار و دهه‌های گذشته، روحیه امید و نشاط در جامعه کمرنگ شده بود و تلاش در جهت تصور آینده ای که مردم احساس اطمینان داشته باشند و برای رسیدن به آینده مطمئن تلاش کنند تا روحیه رشد، نشاط و پیشرفت ایجاد شود.
 
فرماندار لنگرود با اشاره به اینکه برای رسیدن به این راهبرد اساسی الزاماتی تحول آفرین مورد تاکید است که مدیران به آنها متعهد باشند، اظهار کرد: از سیاست های کلیدی دولت، ایمان و باور به اهداف ملی و انقلاب اسلامی، عدالت پیشگی مدیران، تاکید بر وحدت و انسجام در عناصر و سرمایه های اصلی جامعه( سرمایه های فیزیکی، عاطفی، فکری، اجتماعی)، پرداختن به مسائل اصلی کشور و اجتناب از حواشی، ایجاد روحیه جهادی و انقلابی برای کار جمعی و هماهنگ و رفع معضلات اساسی جامعه است و امیدواریم با احیای مجدد آرمان ها و منافع ملی بتوانیم به تاسی از شعار دولت مردمی و انقلابی، موجبات بالندگی و رشد و تعالی را مهیا کنند.
 
*چله دوم‌انقلاب دوره خودسازی و  تمدن سازی است
وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب که دوره خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی است، گفت: تحقق تمدن اسلامی مستلزم نگرشی است که ایجاد سیستم اجرایی و عملی آن به چند مقوله از جمله توجه به محیط زیست، حیات اجتماعی، طبیعت و زندگی انسانی نیازمنداست.  
 
جلالی با اشاره به فضای کشور که درگیر برخی از التهابات طی سه ماه گذشته است، خاطرنشان کرد: این اغتشاشات ناشی از تهاجم فرهنگی است که سالیان سال جوامع غربی به جهت تضاد با جامعه اسلامی در تلاش هستند تفرقه خود را ایجاد کند.
 
وی ادامه داد: جهان اسلام مورد هجوم فرهنگ غرب قرار گرفته است و در تقابل فرهنگی برخی از مظاهر غربی سبک زندگی مردم و جوانان را تغییر داده و غرب با تکنولوژی پیشرفته و صنعت ماهواره و فضای مجازی، آرمان های فرهنگی خود را به جوامع و همچنین جامعه ما القا کرده و در غالب برنامه های فرهنگی و هنری سبک و سیاق زندگی جامعه غربی خود را منتقل کرده است.
 
*فرهنگ ناب ایرانی اسلامی باید بازتولید شود
جلالی با بیان اینکه در شرایط فعلی آنچه ضرورت دارد احیای هویت دینی و ملی است و فرهنگ ناب ایرانی و اسلامی بایستی باز تولید شود، تصریح کرد: فقدان این فرهنگ، آسیب هایی را به دنبال دارد که ضروریست تلاش کنیم از مسخ ارزش های اسلامی جلوگیری کنیم.
 
فرماندار لنگرود با بیان اینکه مسخ ارزش هایی که دشمن در تلاش است آنها را ایجاد کند با تجربه و سبک جدید حکمرانی در مقابله با لیبرالیسم است که بحث جدایی دین از سیاست را‌ مطرح می کند، گفت: ۵۰۰ سال است دنیای غرب بعد از رنسانس در تلاش بوده این فرهنگ را جا بیندازد که دین با سیاست میانه ای ندارد و تجربه جدید ما نشان می دهد که این امر را به صورت الگوی عملی می توان به دنیا معرفی کرد و می شود بر خلاف تفکر غربیان، فرهنگ جدید و تمدن ایرانی اسلامی را معرفی کنیم.
 
وی ادامه داد: تلاش دشمن این بود که بگویند ایران در تصرف مخالفین و معترضین قرار گرفته است و دولت دکتر رئیسی علی رغم همه تحریم ها و فشارها در حوزه های داخلی و بین المللی در صدد رفع مشکلات جامعه است.
 
وی اظهارکرد: عظمت انقلاب اینطور نیست که در مقابل این هجمه ها سر فرود بیاورد و از اوایل اردیبهشت که بحث ساماندهی یارانه ها مطرح شد در انتظار چنین اتفاقاتی بودیم که این اعتراضات ناشی از تجمع اعتراضات در حوزه های  سیاسی و اجتماعی است.
 
*گسترش پیام‌انقلاب کابوس هولناک جهان غرب است
جلالی با تاکید بر اینکه صدور انقلاب و گسترش پیام انقلاب کابوس هولناک برای جهان غرب است، گفت: دشمن از تمام ظرفیت های خود از جمله  شبکه های فارسی زبان در این ایام استفاده کرده است. 
 
وی ادامه داد: دشمن به واسطه فشار معیشتی در جامعه، در تلاش است گام های هویت زدایی، شبهه افکنی، طرح سوالات غیر مهم و ایجاد تردید در صداقت، اعتماد عمومی، ایجاد و ترس و رعب را افزایش دهد که با  تقابل امنیتی، تقابل اجتماعی و اقتصادی، سیاسی با مردم ایجاد شود که بحمدالله همانندهمیشه  با حضور به موقع مردم و نیروهای حافظ امنیت  بساط آنان جمع شد.
 
جلالی توانمندی اقتصادی را از مولفه های قدرت دولت ها و حکومت ها عنوان و تصریح کرد: با استقلال اقتصادی در جامعه، استقلال‌ سیاسی پابرحا خواهد ماند. 
 
وی اذعان کرد: اگرچه منابع ثروت آفرینی تعییر کرده و امروز منابع ثروت آفرینی در  بحث تولید علم و دانش است که امسال دولت در صدد بهرمندی از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان شده و توجه به تولید ثروت در حوزه های علمی موجب شده که ما در زمینه تولید علمی به رتبه ۱۵ در دنیا تبدیل شویم.
 
فرماندار لنگرود ادامه داد: مشکلات اقتصادی بخشی به زاویه علمی که در انتخاب روشها داریم برمی گردد و بخشی دیگر  به ضعف و عدم توانمندی مدیران، عملکرد دولت ها  در سنوات و دهه های گذشته، که در طی سه سال متوالی تورم بیش از ۵۰ درصدی در کشور را شاهد بودیم و رشد اقتصادی در دولت قبلی در حد منفی بوده و در حالیکه با تلاش بی وقفه دولت سیزدهم امسال به رشد چهار درصد و در تلاش هستیم تا پایان سال به رشد هشت درصدی برسیم.
 
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم در تلاش است از تمام ظرفیت ها استفاده کند که رشد ۸ درصدی تحقق پیدا کند، اذعان کرد: اقتصاد ایران در طی سال های ناکارآمدی، ضعف بخش خصوصی، نظام بانکی ناکارآمد، وضعیت رکورد و تورم مزمن،  عقب ماندگی فناورانه، نرخ پایین سرمایه گذاری دچار پریشانی بوده  بطوریکه اقتصاددانان معتقدند  اگر  شش سال متوالی رشد اقتصادی هشت درصد را تجربه کنیم تازه به سال ۹۲ خواهیم رسید. 
 
 
وی با اشاره به  چالش ناکارآمدی در کشور و عدم رضایت به دلیل ناکارآمدی، اظهار کرد: میراث بدهی دولت قبلی تا پایان دولت سیزدهم، ۵۳۴ هزار میلیارد تومان مجموع اصل و سود بدهی که از دولت قبلی به دولت جدید به ارمغان رسیده است که دولت ماهانه باید ۱۲ هزار میلیارد تومان بابت اصل و سود بدهی باز پرداخت کند که امسال این رقم به ۱۵ هزار میلیارد تومان افزایش یافت .
 
جلالی با اشاره به هدفمند کردن یارانه ها و مردمی کردن یارانه ها، گفت: یارانه ۸۵ میلیون ایرانی در اختیار تعداد اندکی از افراد قرار می گرفته که دولت تلاش کرده یارانه را به مردم بازگرداند و دولت با همه مسایل  تلاش کرده رشد اقتصادی را ۸ درصد رقم بزند.  
 
 
وی با اشاره به توفیقات دولت از جمله مهار کرونا ، توفیقات در عرصه دیپلماتیک، تصریح کرد: ما برای اینکه بتوانیم تاثیر متقابل دولت و جامعه را رقم بزنیم تا جامعه قوی و دولت قوی ایجاد شود به ابزارهایی نیازمندیم که استفاده موثر از حق انتخاب، پایبندی به قانون، پرسشگری، حق اظهار نظر کردن مردم، شفافیت و ساده سازی و عدم پیچیدگی و توانمندی در ایجاد جامعه قوی و دولت قوی موثر است.
 
فرماندار لنگرود در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه استان گیلان هم منویات دولت و سیاست های دولت را اجرایی می کند، گفت: فردبسیار ارزشمند سکاندار اداره استان می شود و  دکتر عباسی  که حایز توانمندی های زیادو دارای تجارب ارزنده و بسیار پرتلاش، سختکوش بصورت شبانه روزی در میدان است و از انجاییکه قطعا مدیران به سب جایگاه خود می توانند توفیقات ارزشمند برای حامعه تحت مدیریت خود به ارمغان بیاوردند حضور  دکتر عباسی را در این موقعیت ودر این فضای اداری ازجمله توفیقاتی بوده که نصیب استان شده است.
 
وی با اشاره به تنش شدید آبی در سال گذشته و بیان اینکه با برنامه  های جامع و حمایت های استاندار توانستیم فصل زراعی خوبی را پشت سر بگذرانیم. گفت: در استان چند سیاست راهبردی در پیش گرفته شده است که  اقدامات ما در حوزه های اقتصادی با بحث شفاف سازی، هوشمند سازی، مردمی سازی و کارآمدسازی  در حال انجام است.
 
جلالی ادامه داد: عملکرد مدیران دستگاه های اجرایی تا حدی قابل دفاع است و ما وضعیتی را تحویل گرفتیم که کشور  دچار بحران و نقص های عدیده ای بود برای خارج شدن از شرایط مذکور  قدمهایی طراحی و درحال اجراست ازجمله مرحله خروج از انجماد نیاز اول است و مرحله بعدی تلاش برای تبیین شرایط جدید  و آموزش آن  و مرحله آخر  تثبیت شرایط جدید از دیگر ملزومات این مسیر است.
 
*بندر چند منظوره چمخاله بندر منحصر به فرد در شمال کشور است 
فرماندار لنگرود در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه فرمانداری به عنوان دستگاهی که ناظر و هماهنگ کننده در سطح دستگاه های اجرایی است تغییرات لازم را در شهرستان ایجاد می کند، گفت: بندر چمخاله در لنگرود، که بندری منحصر به فرد در شمال کشور با 80درصد پیشرفت است که  علی رغم مشکل در تامین مصالح؛ این بندر در مرداد سال آینده افتتاح خواهد شد واکنون در تلاش هستیم سرمایه گذارانی برای بخش های اسکله سازی و ابنیه های زیرساختی و احداث هتل جذب شوند تا سیاست ما  در اجرایی شدن پروژه های دریا محور شکل جدی تر بخود بگیرد. 
 
وی در خصوص اتوبان گالشکلام که به طول ۳/۵ کیلومتر است و بحث آسفالت و زیرسازی آن در ایام نزدیک انجام می شود، یادآور شد: از انجاییکه آب زراعی و آب شرب لنگرود با مشکل مواجه بوده، رینگ دور شهر برای آب شرب بخش عمدهای از مردم شهرستان به اتمام رسیده است و با اتمام این‌پروژه تعداد زیادی از مردم عزیز شهرستان از این آب بهره مند می شوند.
 
 
 

جلالی تصریح کرد: در فاز آبرسانی به روستاها قریب ۲۵۷ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که بالغ بر ۱۷ کیلومتر لوله گذاری شده که تا پایان سال به ۶۰کیلومتر  خواهد رسید  که در فاز اول تنش آبی ۳۹ روستا حل خواهد شد.

 

وی با تاکید بر اینکه در تلاش هستیم آب بندان ها احیا و ۳۹ آببندان لایروبی گردد، گفت: آب پشت سد سفید رود به لحاظ کاهش نزولات آسمانی پاسخگوی مزارع گیلان نیست و با توجه به نزولات آسمانی در  فصل پاییز و زمستان، بدین واسطه باید در سطح شهرستان در داخل این آب یندانها نگهداری شود.


فرماندار لنگرود در مورد کنارگذر لنگرود و بحث ترافیک شهر که کارشناسان معتقد هستند از حیث فنی  نمی شود تغییر اساسی ایجاد کرد مگر اینکه کنارگذر تکمیل شود، افزود: در سفر  رییس جمهور ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه کنارگذر در نظر گرفته شد و با افتتاح پل روگذر در میدان شهید املاکی، مشکل ترافیک حل می شود.

وی با بیان اینکه لنگرود در بخش نهضت ملی مسکن از  جایگاه خوبی در استان برخوردار و زمین آن در شهرستان تعرفه شده است، گفت: ۱۸۰ واحد مسکن مهر در حال احداث است.

جلالی در خصوص رفع تداخل اراضی  که بخش عمده ای از نارضایتی مردم  است گفت: با تحقق این امر  مشکل بخش عمدهای از مردم مرتفع خواهد شد.

 
 
فرماندار لنگرود گفت: لنگرود مستعد ایجاد بسترهای جدید است و این امر نیازمند  استفاده از سرمایه گذاران به ویژه  در بخش گردشگری است.
 
 
وی در بحث پسماند و اینکه لنگرود پهنه دفن و ساماندهی پسماند است، تصریح کرد:   ۱۲۵ تن زباله در شهرستان تولید می شود که متاسفانه تر و خشک مخلوط است. آموزش تفکیک زباله و کاهش تولید زباله امری مهم است و در تلاش هستیم روستاهای سبز داشته باشیم  تا با تفکیک زباله و دفن آن توسط روستائیان شاهد این باشیم زباله ای از روستاها جمع آوری نشود.
 
 
جلالی در خصوص احداث کارخانه کمپوست با ۶۱ درصد پیشرفت فیزیکی گفت: برای رفع مشکل تامین زمین مورد نیاز آن بالغ بر هفت هزار متر مربع از منابع طبیعی در اختیار قرار گرفته شده تا مشکل مردم آلمان لنگه که ما واقعا شرمنده مردم ‌این منطقه هستیم، به واسطه احداث کارخانه و تقلیل و تفکیک زباله حل شود.
 
فرماندار لنگرود نصب  ۳۰ دکل مخابراتی در شهرستان‌، تعویض کابل های به سرقت رفته مخابرات، استفاده از کابل های خودنگهدار( لنگرود جایگاه اول در سطح استان برخوردار  است)، تقویت ترانس های برق، آسفالت هشت کیلومتر جاده روستایی، بازنگری طرح های هادی، صدور سند مالکیت هزار و ۳۰۷ سند روستایی و ۲۵۰ سند شهری، بهسازی و نوسازی مسکن و بهره مندی بالغ بر  ۴۳۴ نفر از تسهیلات، احداث ۱۱۳ مسکن محرومین توسط بنیاد مسکن را از دیگر اقدامات انجام شده در سطح شهرستان عنوان‌کرد.
 
کد خبر 1244742

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha