حجت الاسلام«جواد صادقزاده»، در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه رونق حضور مردم در مساجد مصداق عمران و آبادانی مسجد است، اظهار کرد: عمران مساجد تنها به معنای آبادی ظاهری خانه خدا نیست چنان که خداوند در سوره مبارکه توبه در این باره می فرماید: «اِنَّمَا يَعْمُرُ مَسَاجِدَ اللَّهِ مَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِر وَأَقَامَ الصَّلَاةَ وَآتَى الزَّكَاةَ...ِ ،منحصرا تعمیر مساجد خدا به دست کسانی است که به خدا و روز قیامت ایمان آورده و نماز به پا دارند و زکات مال خود بدهند».
این کارشناس دینی با بیان اینکه مسجد تنها پایگاه عبادت نیست، تصریح کرد: مسجد مرکزی برای انسان سازی و آشنا شدن با مکتب قرآن و اهل بیت(ع) است، در این باره از امام حسن مجتبی(ع) روایت است: کسی که به مسجد رفت و آمد می کند، هشت چیز را به دست می آورد: پیدا کردن دوست و برادر صدیق، فراگیری علم و دانش نو، رحمتی مورد انتظار، سخنی که او را از پستی برهاند، ترک از گناهان به خاطر خوف از خدا، سخنی که انسان را به راه راست سوق دهد.
رئیس سابق مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران به کارکردهای مساجد اشاره و ابراز کرد: کمک به محرومان، ایجاد صندوق قرض الحسنه، ارائه خدمات مشاوره ای و درمانی و تسهیل ازدواج جوانان از دیگر کارکردهای مساجد است و خوشبختانه در برخی از مساجد خدمات موثری در قالب آنها ارائه می شود.
وی در ادامه با اشاره به استفاده دشمن از امکانات و تکنولوژی های روز و قدرت رسانه ای برای تأثیر بر اذهان و افکار عمومی به خصوص جوانان، تاکید کرد: در مقابله با این جریان باید خطبا و ائمه جماعت نسبت به تبیین دستاوردهای انقلاب اهتمام داشته باشند و بهترین مکان برای این تبیین، مسجد است.
حجت الاسلام صادق زاده تاکید کرد: دشمن تلاش دارد حق را باطل جلوه دهد و این وظیفه روحانیون است که با استفاده از ظرفیت مساجد و با مجهز کردن خود به علم روز به تحلیل و تبیین حقایق بپردازند و با برگزاری کرسی های آزاداندیشی و بصیرت افزایی به سوالات و شبهات جوانان در فضای مسجد پاسخ دهند.
امام جماعت مسجد جامع نارمک خاطرنشان کرد: رشد و تعالی جامعه دینی نیازمند تقویت جایگاه مساجد است، لذا هر قدر مساجد فعالتر و پویاتر باشند، بهتر می توان در مقابل توطئه ها و برنامه های دشمن برنامه ریزی و عمل کرد.
نظر شما