کارگروه‌‌های تخصصی دینی را در دانشگاه علامه طباطبایی(ره) تشکیل می‌دهیم

ساعتچی با اشاره به چالش‌های کانون‌های دینیِ در فضای دانشگاهی کشور، گفت: طی برنامه‌ی دو ساله‌ای که طراحی کردیم، تشکیل کارگروه‌های تخصصی همچون خانواده و سبک زندگی را در اولویت قرار دادیم.

به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، نشست هم‌اندیشی جمعی از فعالان دانشجویی کانون‌های دینی در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

 

در این نشست ساعتچی؛ دبیر کانون قرآن و عترت دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به ضرورت پرداختن به امور محتوایی گفت: یکی از چالش‌هایی که در کانون‌های دینیِ بستر دانشگاه‌های کشور مشاهده می‌شود، اولویت دادن به برنامه‌های جشنواره‌ای و یا برگزاری مراسم به سبک هیئت‌های مذهبی است.

 

وی ادامه داد: این مراسم‌ها هرچند در جای خود بسیار پسندیده است، اما ما اکنون با چالش محتوا مواجهیم و باید درصد زیادی از فعالیت ما صرف این امر شود؛‌ همچنان که محیط دانشجویی اقتضاء می‌کند کار علمی و کارگاهی شکل بگیرد.

 

وی یکی از موفقیت‌های کانون قرآن و عترت دانشگاه علامه طباطبایی را در برنامه‌ریزی کارگاه‌های مهارت‌افزایی معرفی و تصریح کرد: در صددیم با برگزاری کارگاه‌های مهارت‌افزایی، سطح دانش‌های هنری مثل کار با نرم‌افزارهای صوتی و تصویری موبایلی و رایانه‌ای را در اعضاء ارتقاء دهیم و یا در عرصه‌ی ادبی، کارگاه‌های خطاطی و هنر شعر و داستان‌نویسی برگزار کنیم تا از این طریق بتوانیم پیوندی بین هنر و دین برقرار کنیم.

 

ساعتچی درباره ضرورت شکل‌گیری کارگروه‌های تخصصی ابراز کرد: طی برنامه‌ی دو ساله‌ای که طراحی کردیم، تشکیل کارگروه‌های تخصصی همچون خانواده و سبک زندگی را در اولویت قرار دادیم؛ چرا که فرصت دانشجویی بهترین فرصت برای انتخاب مسیر زندگی صالحانه و ازدواج موفق است. با این حال عرصه‌ی سبک زندگی گسترده است و غیر از خانواده سایر ارکان اجتماعی را در بر می‌گیرد.

 

دبیر کانون قرآن و عترت دانشگاه علامه طباطبایی جایگاه رفیع این دانشگاه در عرصه علوم انسانی را بهترین فرصت برای بسط فعالیت‌های دینی دانست و ضمن تأکید بر به‌کارگیری دانشجویان رشته‌های مختف این دانشگاه در کانون قرآن و عترت، گفت: به عنوان نمونه می‌توان از ظرفیت دانشکده ادبیات در عرصه شعر و ادب در راستای معرفی فضائل عترت و سبک زندگی قرآنی با زبان ادبیات بهره جست. یا از بستر دانشکده اقتصاد، کارگروه اقتصاد اسلامی شکل داد و همچنین از ظرفیت دانشکده علوم اجتماعی در راستای تشکیل کارگروه خانواده و سبک زندگی استفاده کرد.

 

در این نشست سعید شیری، دبیر اسبق کانون مهدویت دانشگاه علامه طباطبایی حیطه‌ی فعالیت یک کانون را فرادانشگاهی دانست و گفت: یک کانون دینی در دانشگاه نباید فعالیت خود را محصور در دانشگاه محل تحصیل خود کند بلکه باید سه حیطه‌ی عمل داشته باشد که شامل دانشگاه محل تحصیل، دانشگاه‌های استان و دانشگاه‌های سراسر کشور است.

 

وی ادامه داد: این نوع نگاه فکر انسان را برای فعالیت‌های گسترده‌تر و با کیفیت‌تر آماده‌تر می‌کند. وی افزود: در سطح دانشگاه‌های استان محل تحصیل، با برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های تخصصی، می‌توان هم‌اندیشی مناسبی در فعالیت‌های دینی در بستر دانشجویی شکل داد.

 

وی خاطرنشان کرد: در سطح دانشگاه‌های کشور نیز با برگزاری همایش‌ها و فراخوان‌های مشترک می‌توان عملاً با فعالان دانشجویی در عرصه فعالیت‌های قرآنی و مهدوی ارتباط گرفت و این ارتباط را تداوم بخشید. این اقدام را در سال‌های دوران دبیری تجربه کردیم و به محبت خدا توانستیم این سه سطح را در قالب‌های علمی، ادبی و هنری تجربه کنیم.

کد خبر 1245488

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha