حجت الاسلام یوسف پورآرین در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین با تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: ما در ارتباط با جایگاه و مقام زن در جایگاه مطالبه گرانه قرار داریم زیرا معتقد هستیم در اسلام، شأن بانوان و زنان به معنای واقعی کلمه حفظ شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین ادامه داد: نسبت به مقام و جایگاه زن در قرآن کریم بسیار اهمیت داده شده است به طوری که خداند متعال در قران مثال می زنند حضرت آسیه که همسرش آدمی ستمگر، ظالم و طغیانگر بود الگوی زنان و مردان عالم است.
وی عنوان کرد: ما اعتقاد داریم دین مبین اسلام به زن و جایگاه بانوان اهمیت فوق العاده و ویژه داده به طوری که زن را ریحانه نامیده است، یعنی زن پیرامون خود را عطرافشانی می کند و تربیت فرزند و تربیت در خانواده بر عهده بانوان است و به خاطر روحیه معنوی و عاطفی که زن دارد از او توقع کارهای سخت نیست.
حجت الاسلام پورآرین اعلام کرد: نگاه اسلام به زن نگاه جنسی نیست، بر خلاف غرب که به زن به عنوان کالا نگاه می کند و زن ها در غرب تاریخ مصرفی دارند و از زنان جوان به عنوان کالا استفاده می کنند و حتی در برخی کشورهای غربی بانوان را به عنوان کالا در ویترین می گذارند و برای شان نرخ تعیین می کنند و چنین نگاهی به زن در غرب وجود دارد.
وی تأکید کرد: ولی نگاه اسلام به زن اینگونه نیست و زن در جایگاه مادری، همسری و در جایگاه فعالیت های اجتماعی با حفظ شأن و روابط می تواند بسیار اثرگذار باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین با اشاره به اهمیت نقش خانه داری بانوان اظهار کرد: متأسفانه هجمه فرهنگی دشمن داخل کشور هم اثرات خود را گذاشته شده است و اینگونه تلقی می شود زن خانه دار در جایگاه دوم قرار دارد و زن کارمند و کسی که بیرون از خانه کار می کند زنی است که در دسته اول قرار دارد واین هجمه ای است که از سوی دشمن ایجاد شده است و ما باید به این شأن خانه داری بانوان را بیشتر بپردازیم.
وی خاطر نشان کرد: باید به این مهم پرداخته شود که زن اگر خانه دار باشد نقش وی کم و بی ارزش نیست بلکه زنی که بتواند در مقام خانه داری خوب امر تربیت را که بر مبنای دین انجام دهد این زن، زنی است که جایگاه و مقام والایی دارد.
حجت الاسلام پورآرین یادآور شد: خانه دار بودن هم به این معنا نیست که زن تنها مکلف است در خانه کار پخت و پز را انجام دهد و تنها به کارهای خانه بپردازد بلکه زن خانه دار، زنی است که هوای خانه را دارد و تربیت فرزند و خانواده مورد توجه اوست و اینها نکاتی است که مغفول واقع شده و ما اگر بخواهیم این موضوع را به حالت اولیه برگردانیم نیاز به کار تبلیغی بیشتری داریم.
نظر شما