کلاهبرداری اینترنتی در استان اردبیل ۷.۱ درصد کاهش یافت / مطالبه گر واقعی امروز اصحاب رسانه ها هستند

آفاقی گفت: کلاهبرداری اینترنتی در استان اردبیل نسبت به سال گذشته ۷.۱ درصد کاهش یافت و این نشان از افزایش آگاهی های عمومی در خصوص فعالیت کلاهبرداران اینترنتی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، جلال آفاقی امروز (28 دی ماه) در نشست تخصصی هماهنگی تولید و انتشار محتوای پیشگیرانه از جرائم و آسیب‌های فضای مجازی گفت: مسئله تهاجم فرهنگی یکی از دغدغه های مهم مقام معظم رهبری است و امروز شاهد هستیم که تهاجم فرهنگی دشمنان در کودکان و نوجوانان و جوانان در وقایع اخیر جلوه بیشتری داشت.

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل تصریح کرد: اصحاب رسانه ها نقش بی بدیلی در ارتقاء آگاهی های عمومی در سطح جامعه دارند و زمینه های کاهش آسیب های اجتماعی را فراهم می کنند و به نوعی رسانه ها ناظر فعالیت های اجتماعی هستند.

 

وی اظهار داشت: مطالبه گر واقعی امروز اصحاب رسانه ها هستند که نقش دیده بان اجتماعی را ایفا می کنند و می توانند زمینه های کاهش آسیب های اجتماعی را در سطح جامعه فراهم کنند.

 

آفاقی اضافه کرد: تهاجم فرهنگی یک عده سرطانی است که به پیکره جامعه اسلامی و انقلابی ایران آسیب وارد می کند و موجب شد در وقایع اخیر به راحتی هزینه های سنگینی در همه حوزه ها وارد کند و با تغییر ذهنیت ها جامعه را به سمت اغتشاش و آشوب سوق دهد.

 

این مقام مسئول افزود: رسانه های باید به عنوان جریان سازان جامعه نقش آفرین باشند تا زمینه های پاسخگویی به شبهات فراهم شود و یک نهضت رسانه ای در خصوص «جهاد تبیین» نیز شکل بگیرد.

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بیان کرد: متاسفانه بسیاری از کسانی که شکاندار کانال های شبکه های اجتماعی شده اند هیچگونه سواد رسانه ای ندارد و بستر فضای مجازی را برای افراد حرفه ای نیز آسیب زا کرده اند که باید در این خصوص فعالان رسانه ای ورود کنند تا زمینه های ارتقا عمومی نسبت به مسائل حقوقی فراهم شود.

 

آفاقی با اشاره به اینکه کلاهبرداری اینترنتی در استان اردبیل نسبت به سال گذشته 7.1 درصد کاهش یافت و این نشان از افزایش آگاهی های عمومی در خصوص فعالیت کلاهبرداران اینترنتی است، یادآور شد: طی 9 ماهه سال گذشته بیش از 680 فقره پرونده کلاهبرداری اینترنتی ثبت شده اما امسال این رقم به 623 فقره رسید اما جرایم سایبری که بیشتر آنها مربوط به اختلافات خانوادگی است افزایش 2.7 درصدی را نشان می دهد.

 

در پایان این نشست معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد و کارشناس سواد رسانه ای به طرح موضوع این نشست پرداخت و کارشناس پلیس فتا نیز در خصوص پویش کودکان سایبری توضیحاتی به خبرنگاران ارائه داد.

کد خبر 1247416

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha