ملیت های مختلف درباره نظام جمهوری اسلامی می گویند/ از قدردانی متفاوت تا تأکید بر ادامه راه حاج قاسم و مبارزه با تروریسم

تعدادی از بانوان طلبه جامعةالمصطفی العالمیه قم در سفر به کرمان به منظور زیارت شهید سلیمانی از احساس خود نسبت به ایشان و نیز از دیدگاه های خود در مورد نظام جمهوری اسلامی و جایگاه زنان در آن، نقش ایران در مبارزه با تروریسم و ... سخن گفتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ کاروانی ۴۰ نفره از بانوان طلبه جامعة المصطفی، هفته جاری در سفری سه روزه به کرمان ضمن زیارت مرقد شهید سلیمانی، از موزه دفاع مقدس، بیت الزهرا-موقوفه شهید سلیمانی- حمام گنجعلی خان نیز بازدید کردند.

 

 

این طلاب از کشورهای هند، پاکستان، افغانستان، ترکیه، بنگلادش، اندونزی، تایلند، یمن و سوریه بودند که با شعف و شادمانی از احساس حضور خود در کرمان به جهت زیارت مزار شهید سلیمانی گفتند مثل فاطمه، طلبه نیجریه ای جامعة المصطفی العالمیه قم که در گلزار شهدای کرمان با صدایی بغض آلود می گوید: اول چیزی که می خواهم بگویم از امام زمان تشکر می کنم که از میان میلیاردها نفر مرا انتخاب کرد و به اینجا آمدم و از ایشان درخواست کنم مرا یکی از یاران حقیقی خود قرار بدهد مثل حاج قاسم سلیمانی.

 

 

بغض در گلویش رها می شود و با اشک ادامه می دهد: خوش به حال ما مسلمانان جهان که کسی مثل حاج قاسم سلیمانی را داریم؛ من در اینجا در گلزار شهدای شهر کرمان که حاج قاسم صدای مرا می شنود درخواست می کنم ایشان به مادرمان حضرت زهرا بگوید من هیچ برای آخرت آماده نکردم و فقط محبت آنها را دارم.خلی ممنون از شما حاج قاسم مرا دعوت کردید.

 

 

 


 

در ادامه با چهار نفر از ملیت های مختلف در این کاروان در خصوص فضای نظام جمهوری اسلامی ایران و مؤلفه های قدرت آن؛ تاثیرگذاری بر خیزش های مقاومت در منطقه، جایگاه زنان در نظام جمهوری اسلامی، نقش نظام در مبارزه با تروریسم در مقابل نقش غرب و نظام سلطه در ایجاد تروریسم به گفتگو نشستیم.

 


 

رباب مصباح، دختر پاکستانی و طلبه جامعة المصطفی قم؛ در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در کرمان جمهوری اسلامی ایران را امید شیعیان کشورش می داند و می افزاید: خیلی دوست داشتم فضای انقلاب اسلامی را از نزدیک ببینیم به خصوص کرمان که مزار حاج قاسم است و می خواهیم کارهای حاج قاسم را ادامه بدهیم.

 

 

وقتی از او می پرسم کدام ویژگی حاج قاسم را می خواهد ادامه بدهد؟ پاسخ می دهد: اولین چیزی در زندگی او می بینیم  بندگی خدا است؛ بندگان خدا خیلی مهربان هستند و او به مردم خود و کشورش خیلی وفادار بود و ما دوست داریم این ویژگی را  داشته باشیم و به بقیه هم منتقل کنیم.

 

 

وی بزرگترین مولفه قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران را ولایت فقیه دانست و ابراز امیدواری کرد: مردم تا زمان ظهور به این مهم پایبند باشند.

 

 

 

وی معتقد است: ایران اسلامی در مبارزه با تروریسم یک مقام ویژه در دنیا به ویژه نزد شیعیان دارد و نگاه شیعیان به ایران است که کار خیلی خوبی در دنیا انجام می دهد و با مظلومان دنیا همکاری دارد و با تروریست می جنگد و ان شاءالله خداوند به ایران توفیق بدهد تا کارهای بیشتری انجام شود.

 

 

این طلبه پاکستانی با اشاره به اینکه تروریست همان هایی هستند که امروز در دنیا ظلم می کنند و نمی گذارند مردم آزاد زندگی کنند؛ افزود: دشمنانی که مانع پیشروی اسلام و مسلمین هستند بویژه آمریکا، تروریست بزرگی است که حاج قاسم را کشتند.

 

 

وی افزود: می خواهم از کرمان و از مزار حاج قاسم به ملت های منطقه پیام بدهم به راهنمایی های حاج قاسم پایبند باشند که او در وصیت نامه خود برای همه گروه ها راهنمایی دارد‌.

 

 

مصباح با بیان اینکه اسلام برای زن ارزش زیادی قائل است و جمهوری اسلامی چون قوانین اسلام را پیاده می کند، همان ارزش را برای زن قائل است؛ اظهار کرد: در بسیاری از کشورها و از جمله در کشور ما اینطور نیست که زن آزادانه و با داشتن حجاب در جامعه حضور یابد.

 

 

محدثه کاشفی، دیگر طلبه ای که از شهر غزنین افغانستان در جامعة المصطفی قم تحصیل می کند؛ بر موضوع " اتحاد" به عنوان یکی از مؤلفه های قدرت نظام جمهوری اسلامی تأکید و بیان می کند: این اتحاد در شکل گیری انقلاب اسلامی هم مؤثر بوده است.

 


 

وی با اشاره به اینکه تا زمان شهادت حاج قاسم هیچ شناختی از ایشان نداشته؛ می افزاید: بعد از آن بود که با انتشار برخی فیلم ها متوجه شدم حاج قاسم در کشورهای منطقه و غیر آن انجام داده؛ از جمله در افغانستان که خیلی همکاری داشت و در مقاومت رهبران کشورهای منطقه تأثیر گذار بوده است.

 

 

 

 

کاشفی همچنین «خدامحوری» را به عنوان دیگر مؤلفه قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران نام می برد و می افزاید: این موضوع به اضافه توجه به اهل بیت در ایران خیلی پررنگ است.

 

 

وی در خصوص جایگاه زنان در نظام جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه آنچه را اسلام درباره زن گفته تقریباً رعایت می شود؛ تصریح کرد: زنان در نظام جمهوری اسلامی ایران، جایگاه ویژه ای دارند؛ هم از نظر حضور در اجتماع و هم نقش آنان در مجالس و اتفاقات جامعه نقش پررنگی است.

 

 

این طلبه افغانستانی جامعة المصطفی العالمیه در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه ریشه اصلی تروریسم، از اسرائیل است و آمریکا و برخی کشورهای منطقه از جمله سعودی نیز با او هستند؛ نقش نظام جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم به ویژه در قطع پای داعش از سوریه و با کمک لشکر فاطمیون را نقش پررنگی دانست.

 

 

ابتسام وجیهه الدین، طلبه یمنی هم  با بیان اینکه حاج قاسم، روح مقاومت است؛ ادامه داد: او عباس عرب است و برای عراق و سوریه و لبنان و یمن و... خیلی تلاش و فداکاری کرد و ما به خاطر حاج قاسم و شهدای دفاع مقدس با آرامش زندگی می کنیم.

 

 

 

وی از علاقه زایدالوصف خود به ایران می گوید و می افزاید: من طلبه زبان فارسی هستم و این زبان را خیلی دوست دارم زیرا زبان سلمان فارسی است؛ زبان حاج قاسم و رهبر ایران و امام خمینی؛ زبان انقلاب اسلامی است؛ حتی اسم پسرم را هم ایرانی انتخاب کردم؛ کیان!

 

 

 

 

این طلبه یمنی جامعة المصطفی العالمیه سپس با اشاره به اینکه مجاهدان یمن بسیار از روش و فداکاری و اخلاق حاج قاسم درس گرفتند و انصارالله را تشکیل دادند؛ تصریح کرد: حاج قاسم بسیار متواضع و مهربان بود و من نمی توانم او را توصیف کنم؛ حتی تا آخرین روز از عمرم نمی توانم حق او را ادا و جبران کنیم.

 

 

وی در بخش دیگری از سخنانش جنگ افروزی در یمن از جانب نظام سلطه از جمله اسرائیل و آمریکا و سعودی را با هدف دزدیدن ثروت های خدادادی یمن دانست و گفت: روش جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم بسیار خرسندکننده است.

 

 

حور بانو، طلبه هندوستانی جامعة المصطفی العالمیه هم در این گفتگو اظهار کرد: وجود ولایت فقیه نه فقط برای ایران که برای همه امت اسلامی مهمترین مؤلفه قدرت و مهمترین محافظت کننده است.

 

 

وی با بیان اینکه تا آنجا که مطلع شدم، جمهوری اسلامی ایران برای هر کشوری که مشکلی پیشآمد کند، به کمک او می رود و ما{امت اسلامی} باید در مقابل تروریست ایستاده و کار خودمان را بکنیم زیرا  هدف آنان از مقابله با ایران، این است اگر این کشور از دست برود دیگر کشورهای اسلامی هم از دست می روند و هدف مهم تر آنان این است حکومت اسلامی را از بین ببرند تا ظهور به تأخیر بیفتد اما ما می خواهیم این انقلاب را محافظت کنیم تا متصل به ظهور شود.

 

 

 

 

حور بانو با تأکید بر اینکه باید به فرموده امام خامنه ای با جهاد تبیین با دشمن به ویژه در فضای مجازی مبارزه کنیم؛ درباره جایگاه زنان در جمهوری اسلامی ایران؛ به دیدگاه مترقی امام راحل مبنی بر اینکه زن، انسان ساز است اشاره و تصریح کرد: زن مربی جامعه است و سعادت و شقاوت انسان مربوط به زن است زیرا می تواند با تربیت خود انسان را به سعادت برساند و یا دچار شقاوت کند.

 

 

وی با اشاره به اینکه حاج قاسم را تا زمان شهادت نمی شناخته؛ افزود: اما امروز حس عجیبی به حاج قاسم دارم و خیلی دوستش دارم و خیلی ناراحتم چرا دیر با او آشنا شدم؛ اسم او را شنیده اما درباره اش چیزی نمی دانستم و وقتی شهید شد دیدم خیلی ها چه علاقه ای به او دارند؛ من هم جستجو کردم و کتاب خواندم و از اینترنت جستجو کردم و اخلاص ایشان را خیلی دوست دارم؛ مخصوصاً این جمله که « باید به این باور بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکه باید ببیند، می بیند» و من می خواهم این را در زندگی خودم عملی کنم.

 

 

این طلبه هندو در پایان گفت: حاج قاسم نسبت به مبلغان علاقه خاصی داشته و من می خواهم بگویم ما مبلغان باید روش و خواسته او را انجام بدهیم و بازیچه دست دشمن نشویم.

 

 

 

طاهره بادامچی

 

کد خبر 1248713

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha