مهدی مطهرنیا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد اهانت به قرآن گفت: هر نظام فکری در چهارچوب تعریف شده یک نظریه منسجم دارای جهت گیری ها جهان بینی و جهان شناسی و ایدئولوژی خاصی است و به موضوعات خاص از دریچه متفاوت نگاه می کنند. برای میلیاردها مسلمان در جهان قرآن از قداست جوهری برخوردار است و هرگونه ناروا و ناراست به ایشان و کتاب آسمانی توهین محسوب می شود چه برسد به آتش زدن این کتاب آسمانی و اهانت تا این حد شدید.
این کارشناس سیاسی و استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: این امر برای مسلمانان در کل جهان و نه فقط ایران و در نظام جمهوری اسلامی ایران از اهمیت بالایی برخوردار است و موجب ناراحتی و نگرانی مسلمانان جهان می شود. همانگونه که اگر به مسیح (ع) و کتاب مقدس انجیل یا تورات و حضرت موسی (ع) توهینی روا شود پیروان این ۲ آیین الهی و دیگر آیین ها نسبت به رهبران خود این احترام را قائل هستند اما دولتها و حکومت های دیگر با جهان شناسی و ایدئولوژی های دیگری در منطق خاص فکری خود نظامات اندیشه ای متفاوتی دارند و برای دین قداست و برای اصحاب دین بعنوان قدیس جایگاهی قائل نیستند و برای متون دینی حصاری از قداست را قبول ندارند.
وی اظهار داشت: آنها تلاش کردند در قوانین خود این معنا را درج کنند و دارای دین رسمی نیستند و اگر دین رسمی هم دارند آیین های دیگر آزاد هستند و به طبع با نام آزادی بیان قوانین وجود دارد که جهت گیری های فردی در برخورد با دین و انواع ادیان را تا حدود زیادی باز گذاشته است. بارها در فیلم های سینمایی، داستانهای گوناگون این جوامع؛ توهین های مشابه نپآنچه به اسلام و قرآن انجام شده، دیده می شود و آنها از قوانین مندرج در جوامع خود سوءاستفاده کرده و به نام آزادی بیان بدون توجه به نظر جامعه به عنوان سطح گسترده و کلان اقداماتی را انجام می دهند که به طبع در جوامع اسلامی به ویژه ایران به آن توجه ویژه ای می شود.
نظر شما