به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، ابراهیم فرحات در نخستین کنفرانس بین المللی مناره با موضوع رسانه و وحدت امت اسلامی گفت: باید اصول و قوانین رسانه های اسلامی را به خوبی بدانیم چرا که این رسانه ها بر پایه ارزش های انسانی و اخلاقی بنا نهاده شده اند که باید جامعه را به سمت توسعه و پیشرفت سوق دهند. رسانه ها در مقاطع اخیر توسعه خوبی داشته اند اما در مقابل رسانه های دشمن همواره اخباری علیه ما منتشر می کنند و ارزش های زهرآلود به جامعه تزریق می کنند.
مدیر شبکه المنار لبنان افزود: باید رسانه ها را ارزشیابی کنیم و ببینیم که در مقابله با رسانه های دشمن درست عمل کرده ایم یا نه. وی با بیان اینکه از سال 2019 درگیری ها از جبهه های نظامی به جبهه های رسانه ای منتقل شد، گفت: دشمن وقتی دید در عرصه نظامی شکست خورده است، بذر شک و تردید را در قالب جنگ رسانه ای کاشت به طوری که شاهد حوادث امنیتی در کشورهای اسلامی بودیم.
فرحات با بیان اینکه میدان نزاع و درگیری به رسانه منتقل شده است، گفت: محور مقاومت اهمیت بالایی برای رسانه ها قایل است. باید رسانه ها را تقویت کنیم.
وی با بیان اینکه باید پیشرفت و توسعه بیشتری در عرصه رسانه ایجاد کنیم، گفت: رسانه های ما امکانات زیاد و خوبی دارند و باید به رسانه ها اجازه دهیم ابتکار عمل داشته باشند و آزادی بیشتری داشته باشند.
مدیر شبکه المنار لبنان با بیان اینکه باید فصل مشترک بین مسئولان سیاسی کشورها و مسئولان رسانه ای ایجاد شود، تصریح کرد: همه مسئولان سیاسی باید اهمیت رسانه ها را درک کنند و متوجه باشند چه امکاناتی برای رسانه ها فراهم کنیم تا بتوانند ماموریت خود را به خوبی و درستی انجام دهند چرا که اگر این کار را انجام ندهیم مردم موضوعات را از رسانه های دشمن پی گیری می کنند.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی همواره تاکید کرده است که رسانه ها باید به همه موضوعات بپردازند، گفت: باید هماهنگی و یک رویکرد واحد بین مسئولان سیاسی و مسئولان رسانه ای وجود داشته باشد.
فرحات با بیان اینکه نبرد از میدان نظامی به میدان رسانه ای منتقل شده است، گفت: رهبر ایران از نبرد رسانه ای به عنوان جنگ ترکیبی یاد کرده است، جنگی که برای تسلیم کردن طرف مقابل است.
وی تاکید کرد: ما نیاز داریم به روشنگری رسانه ای و همه مسئولان سیاسی باید متوجه این باشند در این صورت است که رسانه ها می توانند به خوبی ماموریت خود را نشان دهند. باید به رسانه ها آزادی عمل دهیم تا بتوانند ماموریت خود را به نحو احسن انجام دهند.
ابراهیم فرحات تاکید کرد: باید از رسانه ها پشتیبانی و حمایت کنیم. در محور مقاومت توانمندی های بالایی داریم که می توانیم آنها را با حالت بالقوه به بالفعل تبدیل کنیم.
برای مقابله با دشمن باید رسانه قدرتمند هم طراز داشته باشیم
در ادامه، دکتر مصطفی ییلماز، مدیر شبکه پنج ترکیه گفت: همه دنیا می دانند که اسراییل قاتل است و فلسطین طرف حق می باشد. وی با اشاره به نقش رسانه ها در ایجاد وحدت گفت: فقط شکایت از رسانه های جهانی کفایت نمی کند.
ایلماز تاکید کرد: سازمان های رسانه ای باید رسانه ای قدرتمند به اندازه رسانه های دشمن راه اندازی شود؛ همان طور که اروپا برای مقابله با دلار آمریکا یورو را به عنوان واحد پول خود انتخاب کرد یا روسیه در مواجهه با گوگل یاندکس را راه اندازی کرد. جهان اسلام نیز باید در بخش رسانه استراتژی های معقول و قدرتمندی داشته باشد.
مدیر شبکه پنج ترکیه تاکید کرد: به عنوان کشورهای مسلمان ما نیز باید اسلامی نیوز، یاندکس و یورو نیوز خود را راه اندازی کنیم.
نظر شما