به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، احمد نامداری_رئیس کانون وکلای کردستان استان کردستان_ ظهر یکشنبه (۷ اسفند ماه)در جمع اصحاب رسانه استان اظهار کرد: هفتم اسفندماه روز استقلال وکیل است که به معنای داشتن جسارت و اعتماد به نفس برای دفاع از حقوق عامه مردم در برابر قدرت حاکمه بوده و امروز استقلال وکیل که نفع آن به مردم برمیگردد یک ضرورت محسوب میشود.
رئیس کانون وکلای کردستان افزود: کانون وکلای کردستان در سال ۸۵ راهاندازی شده است و گرچه کانون وکلای ایران عمر ۷۰ ساله دارد اما کانون وکلای کردستان با ۶۰ عضو فعالیت خود را شروع کرد و اکنون بیش از ۴۷۱ عضو پایه یک و ۶۰ کارآموز دارد.
وی با اشاره به اینکه امسال با برگزاری آزمون طرح تسهیل، از فارغالتحصیلان رشته حقوق ۹۸ نفر جذب شدند که ۱۷ نفر آن سهمیه ایثارگران بود، گفت: وکلا باید آبان ماه پروانه وکالت خود را تمدید کنند اما به دلایل نبود کار و کمبود پرونده تاکنون تعداد ۲۹ نفر از وکلا پروانههای خود را تمدید نکردهاند.
نامداری کاهش تعداد پروندههای ورودی به دادگستری را منوط به اجباری شدن وکالت و استفاده افراد از وکیل خواند و گفت: در دادگستریها ورودی پروندهها زیاد است اما با اجباری شدن وکالت تعداد پروندهها به دادگستریها کاهش پیدا خواهد کرد.
وی اذعان کرد: اگر دولت و مجلس وکالت را جزیی از کسب و کار اعلام کنند باید به ایجاد اشتغال آن نیز توجه داشته باشند چرا که بیتوجهی به این قضیه سیستم دلالی را بیشتر میکند.
رئیس کانون وکلای کردستان گفت: هر وکیل موظف است در سال سه پرونده معاضدتی انجام دهد که امسال تعداد ۱۶۴ پرونده معاضدتی در کانون وکلا پذیرش شده و یک ریال به حاکمیت و دولت تحمیل نشده است
وی با اشاره به اینکه کانون وکلا وکالت افراد بیبضاعت را رایگان تقبل میکند، افزود: 28 فقره وکالت برای افراد تحت پوشش کمیته امداد و 30 فقره وکالت رایگان برای افراد تحت پوشش بهزیستی در استان انجام شده و ۳۸۸ پرونده تسخیری، نیز توسط کانون وکلا پیگیری شده است.
محمد مهرانی بازرس کانون وکلای کردستان گفت: دادسرا مرجع رسیدگی به تخلفات وکلاست و افرادی که تخلفی مشاهده کنند به دادسرا اعلام و در صورت محرز بودن تخلف دادگاه وکلا به آن خواهد پرداخت.
وی افزود: در حال حاضر ۱۱۳ پرونده تخلفات وکلا رسیدگی میشود که شدیدترین درجه تخلف درجه ششم است که ابطال دفتر وکالت وکیل متخلف را به دنبال دارد.
ضیایی عضو هیات مدیره کانون وکلای کردستان نیز اعلام کرد: تعامل نهاد رسانه با کانون وکلا امری مهم است که باید مورد توجه قرار گیرد.
عضو هیات مدیره کانون وکلای کردستان اضافه کرد: تفاهمنامه بین کانون وکلا و خانه مطبوعات منعقد خواهد شد تا ارتباط بیشتری بین اصحاب رسانه و کانون وکلا ایجاد شود.
احمدی سخنگوی کانون وکلای کردستان نیز در این نشست اعلام کرد: کانون وکلا از هیچ مرجعی بودجه دریافت نمیکند و بودجه کانون براساس حق عضویت اعضا و کمکهای وکلا تامین میشود.
نظر شما